Design keukens

Op zoek naar een luxe keuken met een minimalistische uitstraling? Met de strakke vormgeving van een design keuken heb jij de perfecte keuken in huis. Het is immers niet voor niets dat dit type keuken een en al rust uitstraalt, iets waar we regelmatig naar op zoek zijn in ons soms al zo drukke leven. Ontdek met ons de mogelijkheden van een design keuken.

Til jouw kookkunsten naar een hoger niveau

Over het algemeen kenmerkt een design keuken zich door het luxueuze apparatuur wat in de keuken zit. Daardoor is deze keuken altijd van alle gemakken voorzien en til je het koken naar een hoger niveau. Door de strakke en moderne vormgeving zijn design keukens niet alleen modieus, maar ook enorm tijdloos. Dit is dan ook de reden dat dit populaire keukens zijn.

Designs keuken zijn vaak ruim opgezet. Dit houdt in dat je volop ruimte hebt voor de apparatuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een moderne stoomoven uit de IQ700 serie van Siemens of een strakke design kraan van Quooker. In combinatie met de hoogwaardige en exclusieve materialen geniet je jarenlang van jouw design keuken waar luxe centraal staat.

Een design keuken in huis

Duidelijk is geworden dat een strakke en minimalistische vormgeving direct opvalt wanneer je op zoek bent naar een design keuken. In onze showroom met maar liefst 39 keukenopstellingen in verschillende stijlen onderscheid je al snel de design keukens van de rest. Deze keukens stralen een en al rust uit.

Als basis worden vaak lichte kleuren zoals wit, beige of lichtgrijs gebruikt. Deze kleuren versterken het rustgevende gevoel van een design keuken. Daarbij geldt dat je bij dit type keuken nauwelijks accessoires tegenkomt, maar daar ben je natuurlijk helemaal vrij in. Dit geldt ook voor rondslingerend keukengerei, deze keuken biedt genoeg opbergmogelijkheden om alles netjes op te ruimen. Less is more is meer dan van toepassing op deze keukens.

Wil je jouw design keuken net iets meer karakter geven, dan kun je er voor kiezen om een opvallende contrastkleur te gebruiken met bijvoorbeeld een kleur op de muur. Dit zorgt voor een vrolijk en speels effect. Je kunt er ook voor kiezen om materialen met elkaar te combineren. Denk hierbij aan hoogglans keukenkasten met RVS in combinatie met hout. Onze adviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien en denken met je mee wat jouw ideale design keuken is.

Onze adviseurs helpen je graag!

Met een design keuken kun je vele kanten op. Vind je het echter lastig om de juiste keuzes en combinaties te maken? Dan schieten onze adviseurs jou graag te hulp! Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale design keuken, van materialen tot kleuren, apparatuur en meer. Tijdens de afspraak lopen we met jou door de inspirerende showroom en laten we jou de verschillende mogelijkheden zien. Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Neem contact op met de adviseurs

filter en sorteer