Moderne keukens

Een razend populaire stijl is de moderne keuken. Houdt u van strakke lijnen, moderne materialen en een minimalistisch design? Dan past deze stijl perfect bij u! Er zijn verschillende soorten, denk aan hoogglans keukens, een greeploze keuken of een stijlvolle design keuken. Veelal is de moderne keuken voorzien van de nieuwste keukenapparatuur en beschikt deze over innovatieve opbergmogelijkheden. De moderne keuken komt veel voor, maar door de vele keuzes in details is iedere keuken uniek. Denk out of the box en draai de keukenstijl volledig naar uw eigen hand. Laat u inspireren, wie weet zit er iets voor u bij! Ontdek meer over de mogelijkheden van een moderne keuken.

Materialen combineren in de moderne keuken

Het combineren van materialen is een typisch kenmerk van de moderne keuken. De voorkeur gaat niet uit naar één vaste materiaalsoort. Ga voor een composieten werkblad en combineer deze met hoogglans fronten. Of juist een kunststof keukenblad samen met een massief houten front. Het gaat om de bijzondere combinaties, die op een creatieve manier aansluiten bij uw persoonlijke smaak. Materialen zoals roestvrijstaal, chroom, glas en metaal benadrukken de moderne uitstraling van uw keuken.

Lichte kleuren en strakke vormen

Een moderne keuken heeft over het algemeen een evenwichtige en symmetrische uitstraling. Er wordt vaak gekozen voor lichte kleuren en strakke vormen. Met effen fronten en werkbladen van natuursteen of composiet. De keukens zijn veelal greeploos of er wordt gebruik gemaakt van RVS, chroom en aluminium.

Door kleuren te gebruiken en volle, sprekende vlakken te maken realiseert u een echte eyecatcher. Of kies juist voor een rustige combinatie, door bijvoorbeeld antraciet te combineren met een moderne witte keuken. Zo zal een wit werkblad in combinatie met roestvrijstalen apparatuur zowel moderniteit als rust uitstralen. Wanneer u fan bent van een strakke, moderne keuken, is een hoogglans keuken een optie! Het gladde glanzende oppervlak geeft een stralende uitstraling aan de keuken. Om het geheel af en eigen te maken, richt u de keuken modern in met de meest hippe accessoires!

Moderne hulpmiddelen en mooie blikvangers

In een moderne keuken kunnen de nieuwste technieken natuurlijk niet ontbreken! Denk bijvoorbeeld aan hypermoderne stopcontacten, USB-poorten en greeploze fronten met nieuwe technieken als soft motion of tip on. Het werken en leven in de keuken zal hierdoor stukken aangenamer worden!

Ga voor echte eyecatchers in de keuken, zoals bijvoorbeeld een kookeiland met ingebouwde afzuiging, hoe tof is dat! Kies een witte designkraan en maak uw keuken een ware blikvanger met een opvallende keukenachterwand van prachtige materialen en bijzondere texturen.

Een echte Boer Keuken!

Bent u ondertussen fan geworden van de moderne keukenstijl, welke over de nieuwste technieken beschikt en een ware blikvanger is? Kom eens langs in onze showroom en bekijk de talloze mogelijkheden van dichtbij! Laat u inspireren door onze ruime collectie aan keukens!

Persoonlijk advies van onze keukenadviseurs

Wilt u advies over een stijlvolle moderne keuken bij u thuis? Kom eens naar de winkel, onze keukenadviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van uw droomkeuken.

Neem contact op met de adviseurs

filter en sorteer