Design keukens

Design keukens

Wanneer je voor een unieke en elegante keuken wilt gaan, is een design keuken de perfecte keuze! Je kunt de keuken namelijk zo uniek maken als jij wilt wit. Een ding is zeker, de keuken zal altijd tot in de puntjes afgewerkt zijn, wat te zien zal zijn aan het eindresultaat. Over ieder klein onderdeeltje in de design keuken is nagedacht. Zo weet je zeker dat de keuken niet alleen prachtig is om naar te kijken, maar ook nog eens super functioneel. Geen wonder dat mensen er van dromen om een persoonlijke design keuken in huis te hebben!

Een fijne tijdloze keuken

Het fijne van een design keuken is dat deze heerlijk tijdloos is! Door het strakke ontwerp en de greeploze keukendeurtjes, zal de keuken er na langere tijd nog altijd goed uit zien. Ga voor jouw favoriete keukenapparatuur en sta iedere dag met een hoop plezier in de keuken. Kortom, een design keuken is altijd een goed idee!

Een echte design keuken

Vaak worden design keukens verward met moderne keukens, terwijl er weldegelijk een verschil tussen deze twee zit. Allereerst is het zo dat design keukens op het eerste gezicht vaak geen gebruiksvriendelijkheid uitstraalt. Maar wanneer je wat beter kijkt, zal je zien dat de keuken van allerlei handige snufjes voorzien is. Denk bijvoorbeeld aan een verstopt hoekkastje, waarvan de planken naar boven geschoven worden of spotjes in de keukenkastjes.

Daarnaast is een design keuken altijd uniek en even anders, zo is het uiterlijk altijd perfect afgewerkt. Hoeken en rondingen hebben de perfect afmeting en alle onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan. Verder is er vaak een vorm van innovatie in het ontwerp verwerkt, wat iedere keuken een eigen, unieke en gewaagde touch geeft.

Persoonlijk advies van onze keukenadviseurs

Wilt u advies over een design keuken bij u thuis? Kom eens naar de winkel, onze keukenadviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van uw droomkeuken.

Maak vrijblijvend een afspraak

filter en sorteer