Boilers

Laden...

Het wachten op warm water uit de keukenkraan is niet alleen zonde van de tijd en het geld, maar ook van het schone water dat verbruikt wordt. Wanneer u voor een keukenboiler kiest, hebt u altijd razendsnel warm water. U voorkomt verspilling, aangezien het water maar een kleine afstand hoeft af te leggen. Laat de boiler aansluiten door één van onze monteurs, of installeer deze gemakkelijk zelf tussen de bestaande leidingen!

Soorten & maten keukenboilers

Er zijn vele verschillende keukenboilers verkrijgbaar, in diverse afmetingen. Zo is er altijd een die u onzichtbaar kunt wegwerken in een keukenkastje. Ga voor een keukenboiler van hoge kwaliteit, zodat deze net als uw keuken, jarenlang mee kan. Het is belangrijk om na te gaan hoeveel water u nodig zult hebben. Hierbij is ook de afnametemperatuur van het water bepalend. Zo heeft u met een keukenboiler van 10 liter voldoende warm water voor het vullen van een pan, emmer, afwasteil en andere soortgelijke toepassingen. Wanneer u voor een keukenboiler van 15 liter kiest, heeft u meer water tot uw beschikking. Daarnaast is het belangrijk om naar de wattage van de keukenboilers te kijken. Met een close in keukenboiler van 2.200 watt, is 10 of 15 liter water binnen no-time weer opgewarmd. Een keukenboiler levert u veel gemak op!

Een Quooker reservoir

Het systeem van Quooker bestaat uit een stijlvolle kraan op het aanrecht en een reservoir onder in het keukenkastje. Hierbij heeft u keuze uit 3 verschillende reservoirs.

  • PRO3 – Deze levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater.
  • COMBI – Deze geeft 7 liter direct kokend water of 15 liter warm water (60°C). Het wachten op warm water is verleden tijd met de Quooker COMBI. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler.
  • COMBI+ – Deze geeft 7 liter direct kokend water en onbeperkt warm water. Dit reservoir is zowel op zowel de koud- als de warmwaterleiding aangesloten. Ook deze boiler rekent af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water.

Wil je ook koel gefilterd en bruisend water uit je kraan halen? Dan komt er naast het kokendwaterreservoir een extra reservoir in je keukenkastje bij. Dit is de Quooker CUBE. Hierin zit een filter, die het water zuivert. Hierdoor wordt het water net zo schoon en lekker als het water dat in flessen uit de winkel komt. Aan het reservoir zit een CO2-cilinder, goed voor 60 liter koud bruiswater.

Bekijk ook onze kokend water kranen

Sluit de keukenboiler zelf aan!

Een close in keukenboiler is ontzettend gebruiksvriendelijk. Aangezien deze keukenboiler elektrisch verwarmt, hoeft u geen rekening met gasleidingen en afvoer van rookgassen te houden. Het is gemakkelijk om een keukenboiler van 10 liter 15 liter aan te sluiten in een keukenkastje of op een andere plek in huis. Hiervoor heeft u een aansluitset en een inlaatcombinatie nodig. Deze inlaatcombinatie zorgt dat de overdruk uit de boiler kan ontsnappen, waardoor er een waterdichte verbinding ontstaat. Draai altijd een paar windingen teflon tape om de schroefdraden, zodat u zeker weet dat de aansluiting waterdicht is.

Tip; Om energie te sparen kunt u een tijdsschakelaar op de boiler plaatsen, zodat deze alleen gedurende dag verwarmt!

Wilt u graag een boiler bij u in de keuken? Kom langs in de winkel, onze keukenadviseurs helpen u graag!

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer