Koelkasten & vriezers

Koelkasten en vriezers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en varianten. Wilt u alleen een koelkast of vriezer? Of een combinatie hiervan? Boer Staphorst heeft een ruim assortiment van vrijstaande Amerikaanse koelers tot inbouwmodellen en combinaties. Daardoor is er altijd een mogelijkheid dat aansluit op uw wensen.

Mogelijkheden koelkasten en vriezers

Er zijn verschillende mogelijkheden voor koelkasten en vriezers. Dit zijn de volgende mogelijkheden:

Koel-/vriescombinatie

Een koel-vriescombinatie verenigd twee functies in één apparaat: koelen en vriezen. Elk gedeelte heeft hierbij een eigen deur. Deze combinatie is verkrijgbaar in verschillende ruimten, kleuren, materialen naar eigen wens. De innovatieve technologieën en functies op het gebied van koelvrieskasten zorgen voor extra gemak en comfort.

Met name de Amerikaanse modellen zijn een voorloper op het gebied van technologieën. Dit zijn grote, vrijstaande koelvrieskasten waarbij het koel- en vriesgedeelte naast elkaar zit, en daarbij beschikt over 2 deuren. Door hun populariteit worden er steeds meer nieuwe extra’s en nieuwe snufjes voor ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan zijn de ijsblokjesmakers en de ‘door-in-door’, een manier om gebruikte spullen op te bergen zonder de grote deur te openen.

Koelkast

Bij Boer Staphorst kunt u kiezen uit verschillende inbouwmodellen koelkasten en vriezers. Een inbouwmodel wordt vaak aangeschaft in combinatie met een complete keuken. Een inbouwmodel is een ideale oplossing voor het creëren van een uniform totaalbeeld. De koelkast of vriezer wordt in dat geval als het ware ‘weggestopt’ achter het meubelpaneel.

Vriezers

Boer Staphorst biedt volop mogelijkheden voor het vinden van een passende vrieskast naar eigen wens. Een vrieskast is verkrijgbaar in verschillende groottes en designs. Daarbij kunt u kiezen of u de deur naar links of rechts wilt draaien.

Kom langs in onze winkel en bekijk de mogelijkheden. Onze medewerkers helpen u graag!

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer