Kranen & spoelbakken

Laden...

Een kraan en spoelbak maken de keuken compleet en versterken de gewenste uitstraling. Iedereen heeft zijn eigen stijl en wensen. Boer Staphorst heeft om deze reden een ruime collectie kranen en spoelbakken.

Verschillende stijlen

Bij een moderne keuken kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vierkante RvS spoelbak en een kraan met strakke, rechte lijnen. Een landelijke uitstraling in de keuken wordt versterkt door een sierlijke kraan met een opgebouwde spoelbak in natuursteen. 

Grohe

Grohe biedt volop mogelijkheden om de wastafelkraan voor uw situatie te vinden. Bent u op zoek naar een fonteinkraantje of een hoge wastafelkraan, om bijvoorbeeld gemakkelijk de haren onder te wassen? Grohe heeft een tool ontwikkeld voor het vinden van de perfecte combinatie van kraan en wastafel.

Vind de perfecte combinatie van kraan en wastafel

Doeco

Doeco bestaat uit een complete lijn moderne keukenkranen met 5 jaar volledige garantie. De keukenkranen zijn een koninklijk sieraad voor iedere keuken. Een voorbeeld is de Doeco Royal move met zijn unieke uitneembare spoeldouche. Met één druk op de knop schakelt u van ‘gewone’ kraan naar krachtige spoeldouchefunctie.

Franke keukenkranen

Franke heeft een uitgebreid programma aan keukenkranen, verdeeld naar finish. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen RVS-look, chromen, brozen en roestvrijstalen keukenkranen. Daarnaast heeft Franke ook een kokend-waterkraan in het assortiment.

Bekijk ook onze kokend water kranen

Damixa

Damixa beschikt over een zeer uitgebreid productaanbod waarbij functionaliteit en design gecombineerd is. Bij Damixa geloven ze in uitmuntende designs: ‘When design makes sense’. Zeg ja tegen een stijlvol en duurzaam Deens design met een kraan van Damixa.

Wilt u meer informatie over de verschillende kranen en spoelbakken? Onze medewerkers helpen u graag!

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer