Kokend water kranen

Kokend water kranen bieden de ideale oplossing voor het lange wachten op de waterkoker of de ketel op het vuur. De Quooker en de kokend waterkranen van Franke bieden de mogelijkheid om ieder moment van de dag kokend water uit een kraan te kunnen tappen. Nét dat stukje extra comfort in uw keuken!

Quooker kokendwaterkraan

De Quooker is een veilige en gemakkelijke oplossing dat direct kokend water levert. Er kan gekozen worden tussen een kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan, of de Quooker Fusion: een kraan voor warm, koud en kokend water.

De Quooker zwart

De eerste zwarte kokendwaterkraan ter wereld! Deze Quooker met zwarte finish past in elke keuken. Combineer deze stoere kraan bijvoorbeeld met beton voor een industriële look, of ga juist voor chic met rijke materialen als zwart marmer, graniet en messing. Nu verkrijgbaar in onze winkel.

De kokendwaterkranen van Quooker zijn verkrijgbaar in verschillende kraanmodellen en kleuren. Het stand-by verbruik van de Quooker is door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie maar 5 cent per dag. De Combi Quooker is de meest zuinige variant: die rekent af met verspilling van water en energie door een lange warmwaterleiding naar de keuken.

Franke kokend water kranen

Gemak en comfort: dát is wat Franke biedt met zijn kokend waterkraan. Met de 3 in 1 oplossing kunt u warm, koud en kokend water tappen dat beschikbaar is op ieder moment van de dag, wanneer u maar wilt. De kokend waterkraan van Franke is verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en mogelijkheden van hoeveelheid kokend water. Nu ook verkrijgbaar in 4 in 1 met als extra gefilterd koud water.

Kom langs in onze winkel en ervaar alle mogelijkheden kokend water kranen!

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer