ATAG keukenapparatuur

Wat ooit begon in een schuurtje in de Achterhoek is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten van keukeninbouwapparatuur. Hierdoor bestaat ATAG inmiddels al ruim 70 jaar. Met ATAG apparatuur creëert u een passie voor koken en een passie voor kwaliteit. Het staat echt voor kookplezier, welke techniek van koken u ook kiest.

Waarom kiezen voor ATAG?

Op basis van de passie voor koken en kwaliteit is het keukenmerk ATAG uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de Benelux. Zij vertalen de keukenapparaten naar de wensen van de enthousiaste thuiskoks wat geïnspireerd is op de professionele keuken. Al met al zijn het ontwerpen die duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid garanderen en deze maken van de keuken een absolute blikvanger. ATAG staat voor pure kwaliteit waarbij ze alleen gebruik maken van hoogwaardige materialen. Hierbij hoort ook uitstekende garantie, waarbij een unieke garantieregeling zit: de G8 garantie.

De G8 garantie staat voor maar liefst 8 jaar garantie. Wanneer u in één aankoop minimaal vier keukenapparaten van ATAG koopt, dan ontvangt u naast de twee jaar volledige basisgarantie ook nog eens zes jaar extra garantie! Maar koopt u drie of minder apparaten? Dan krijgt u alsnog vijf jaar garantie. Naast de twee jaar volledige basisgarantie ontvangt u dus altijd drie jaar extra garantie.

Het centrum van uw keuken

Voor elke culinaire thuiskok is het centrum van zijn keuken toch wel de kookplaat. Dit is de plek waar geëxperimenteerd wordt met nieuwe ingrediënten, op zoek naar nieuwe smaken en gerechten uitprobeert. De kookplaten van ATAG zijn blikvangers en geven de ruimte voor langdurig en intensief gebruik. De mogelijkheden bij ATAG zijn ruim, want er is volop aanbod in stijlen en kookplaten voor gas-, inductie- en keramisch koken. Het is zelfs mogelijk om voor een combinatie te kiezen, in ieder geval nodigt elk ontwerp uit tot intensief gebruik. Zo is het goed mogelijk om met meerdere pannen tegelijk te koken.

Groots genieten in de keuken met ATAG

De Matrix-lijn van ATAG staat voor een uitgebreide collectie apparatuur, met hoogwaardige functionaliteit in een uiterst stijlvolle omgeving. Hiermee kunt u uw keuken volledig naar wens samenstellen voor een maximale kook-en keukenbeleving. Kiest u voor de robuuste MATRIX-lijn, dan heeft u de luxe om de kleur te kiezen die het beste bij uw smaak en interieur past. De MATRIX-lijn bestaat namelijk uit de kleuren: RVS, het matzwarte grafiet en Black Steel.

De matzwarte Grafiet kleur is een echte blikvanger in uw keuken. De glanzend grijze RVS kleur is tijdloos en zorgt voor een strak lijnenspel. De nieuwste kleur is Black Steel. Deze industriële geborstelde metaal-look is de perfecte combinatie tussen de RVS metaallook en het stijlvolle donker van Grafiet.

ATAG kookgarantie

ATAG staat voor kookplezier, welke kookplaat u ook kiest. Daarom introduceert ATAG: kookgarantie. Kookt u bijvoorbeeld het liefst op gas, maar twijfelt u om een inbouw gaskookplaat aan te schaffen omdat u niet weet of uw woning de komende jaren nog aangesloten blijft op het gasnetwerk? Maak dan de keuze voor een ATAG gaskookplaat. ATAG biedt namelijk de optie dat wanneer binnen tien jaar uw gasaansluiting komt te vervallen, u geheel gratis een nieuwe inductiekookplaat ontvangt. Zo bent en blijft u de komende tien jaar gegarandeerd van vele uren kookplezier.

Voorwaarden kookgarantie

Echter zitten er wel voorwaarden aan de kookgarantie verbonden om aanspraak te kunnen maken op deze regeling. U dient namelijk uw gaskookplaat, binnen 30 dagen na aankoop, hier te registreren. Tevens dient deze gaskookplaat in combinatie met minimaal vier ATAG of Pelgrim inbouwapparaten aan te worden geschaft. Let op: dit is geldig bij aankopen na 1 juni 2018.

Wilt u graag advies over ATAG keukenapparatuur of vrijblijvend eens rondkijken in onze keukenshowroom. Kom dan eens langs in de winkel en ontvang uw advies.

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer