Etna keukenapparatuur

Iedereen verdient toch een droomkeuken in zijn of haar huis? Het Nederlandse keukenmerk ETNA is al meer dan 160 jaar een gevestigde naam in de keukenwereld. Van kookplaat tot koelkast: alle keukenapparatuur is ontwikkeld met de Nederlandse huizen en haar bewoners in gedachten. Met een oog voor detail en functioneel met een verrassend design.

ETNA vertaalt de laatste kooktrends en -technologieën naar kwalitatieve en betaalbare designproducten voor in de keuken. Een keuken van ETNA wordt dan bereikbaar voor iedereen. Maar hoe kunnen zij dit waarmaken in een zo snel veranderende markt? Dit komt door een stabiele focus op vakmanschap, kwaliteit, design en vernieuwing. Want traditioneel vakmanschap is natuurlijk altijd goed!

Pure vakmanschap & kwaliteit

Het vakmanschap zit echt in de genen van ETNA. Van ieder apparaat weten ze precies waar het gemaakt is, welke grondstoffen ervoor gebruikt zijn en waarom deze gebruikt zijn. Dan kun je echt spreken van vakmanschap. Ze willen alles zelf onder controle hebben zodat ze de beste producten kunnen maken. Bij het leveren van de producten en de service wordt ook niets aan het toeval over gelaten. Er wordt continu gebouwd aan een collectie keukenapparaten die uw keukenwensen waarmaakt.

ETNA levert moderne keukenapparatuur tegen een scherpe prijs, maar ze zijn van mening dat dit niet ten koste mag gaan van de kwaliteit van de apparatuur. Voordat de apparatuur in uw keuken staat, is het getoetst, veelvuldig getest en waar nodig aangepast totdat zij 100% tevreden zijn. Daarom geven ze 5 jaar garantie aan hun apparaten mee.

Trendy & verrassend vernieuwend

Dutch Design is niet voor niets een wereldwijd begrip geworden, want het staat voor een hoogwaardig en doordacht productontwerp. ETNA wil dit bereikbaar maken voor iedereen. Als geen ander kennen zij de Nederlandse smaak en de technische specificaties waar een apparatuur aan moet voldoen.

Om u te inspireren en op nieuwe ideeën te brengen, zorgt ETNA er altijd voor dat ze verrassend blijven. Met de retro-lijn kleuren ze wel een beetje buiten de lijntjes. Deze lijn is namelijk geïnspireerd door het tijdloze design van de jaren ’60 en de modetrends van nu, met een ruime collectie aan retro koelkasten. Er is zelfs een limited edition model dat ontworpen is door één van hun klanten. Om de gehele retro look naar de keuken te vertalen, heeft het merk ook een serie magnetrons en afzuigkappen in deze stijl ontworpen.

Ruim assortiment keukenapparatuur

ETNA helpt graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maar dit omvat niet alleen het kiezen van het juiste materiaal voor het werkblad en het bepalen van de kleur van de keukenkastjes, maar ook het selecteren van de beste apparatuur. Het merk heeft een hoop te bieden op het gebied van apparatuur. Zo omvat het ruime assortiment kookplaten, fornuizen, ovens, koelkasten, vaatwassers, magnetrons en afzuigkappen.

Weet u al welke apparatuur u in uw keuken wilt? Of bent u nog aan het twijfelen? Onze keukenspecialisten helpen u graag bij het kiezen van de juiste apparatuur. U kunt hiervoor altijd langskomen in onze showroom.

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer