Pelgrim keukenapparatuur

Pelgrim speelt al bijna 95 jaar een belangrijke rol in vele Nederlandse keukens. Alle Pelgrim keukenapparatuur is vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen en voorzien van allerlei technieken. Mooi maar vooral makkelijk!

Stoere, matzwarte keukenapparatuur

Wilt u uw keuken naar een hoger niveau tillen? Ontdek de mat zwarte keukenapparatuur van Pelgrim en maak een hele duidelijke stijlkeuze. Het is dé musthave in iedere keuken! Of u nu kiest voor een vaatwasser of oven, een fornuis of een koffiemachine, alles heeft Pelgrim in matzwart. Bovendien doen de apparaten het niet alleen goed in een zwarte keuken, in een moderne of juist landelijke keuken met hout is matzwart ook zeker op zijn plaats. Naast mooi is het kiezen voor matzwarte apparaten ook slim. Op matzwarte apparatuur zijn namelijk minder vingerafdrukken te zien. Daarnaast spiegelen matzwarte apparaten minder in licht. Matzwart is dus niet alleen mooi, ook heel makkelijk!

Het XL koken

Pelgrim introduceert een uniek product in de categorie inductiekoken, waarmee u groots kunt genieten. Een XL formaat inductiefornuis met een 90 cm kookplaat en een grote oven met een inhoud van 98 liter. Voor echte kookliefhebbers die houden van multifunctioneel koken en zich niet willen afvragen of een pan of bakplaat wel past. Ervaar de verschillende functies, het gebruiksgemak en design opties van het fornuis en geniet van het nieuwe XL koken!

Ontdek het nieuwe XL koken

Mooi Samen lijn van Pelgrim

In de Mooi Samen lijn van Pelgrim gaan mooi en functioneel hand in hand. De lijn bestaat uit een serie ovens, (combi) magnetrons, combisteamers en bijpassende apparaten die perfect te combineren zijn door hun design. Hiermee kunt u zelf een set samenstellen die precies past bij uw wensen.

Stijlvol en stoer

Naast de ovenlijn biedt Pelgrim een compleet assortiment: van combi-stoomovens tot kookplaten en van koelkasten tot vaatwassers. De keukenapparaten van Pelgrim zijn in diverse stijlen leverbaar. Ga bijvoorbeeld voor het populaire matzwarte assortiment voor een echte blikvanger in uw keuken. Plaats de apparaten naast of los van elkaar; ze vormen altijd een stijlvol en stoer geheel!

Combineer een koffiemachine met een combi-stoomoven en maak de keuken compleet met een bijpassend kookplaat en afzuigkap. Het voordeel van matzwarte apparatuur is dat vingerafdrukken door de geëmailleerde laag vrijwel niet zichtbaar zijn en eenvoudig schoon te maken is.

Energiezuinig keukenapparatuur

Energiezuiniger koken wordt steeds belangrijker. Daarom heeft Pelgrim een assortiment keukenapparatuur met het ‘Groene keuze’ label. Zo kunt u precies zien welke apparaten de beste keuze zijn op het gebied van energiezuinigheid. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook goed voor uw eigen portemonnee.

Ook makkelijk

Een aantal handige functies en technieken van Pelgrim keukenapparatuur:

  • Kookplaat met kinderslot en/of pauzefunctie
  • Oven met uitschuifbare binnenruit
  • Afzuigkap met refresh functie: de afzuigkap wordt gedurende 12 uur, elk uur, automatisch wordt ingeschakeld (op stand 1)
  • Vaatwasser met uitgestelde start functie: zo bepaalt u wanneer de vaatwasser start
  • Vriezer met No Frost functie: houdt het vriesgedeelte ijsvrij

Persoonlijk advies

Er zijn veel mogelijkheden bij Pelgrim apparatuur en daarom geven wij u graag een persoonlijk advies, zodat u jarenlang met veel plezier van uw keuken en apparaten kunt genieten. Plan vooraf uw afspraak of kom langs in onze keukenshowroom.

filter en sorteer