Siemens keukenapparatuur

Siemens keukenapparatuur

Het keukenapparatuur van Siemens maken van koken en bakken een plezier. Dankzij de innovatieve technologieën en handige functies wordt het werk uit uw handen genomen en wordt u geïnspireerd tot het creëren van heerlijke maaltijden. Ze stellen bovendien nieuwe normen met hun boeiende design en hoogwaardige materialen.

Variatie die u verrast doet staan

Siemens inbouwovens zijn veelzijdig en dankzij hun hoogwaardige design zijn ze indrukwekkend stijlvol. Installeer ze onafhankelijk van de kookplaat, in een nis onder het werkblad of in een hoge kast bijvoorbeeld. In een handomdraai heeft u een inbouwoven met geïntegreerde magnetron om mee te bakken, koken en -grillen. De combi-stoomovens zijn echte allrounders. Stoom, bak en rooster met de hete-luchtfunctie, of doe het tegelijkertijd; met hun multifunctionele opties heeft u de perfecte bereidingswijze voor elke maaltijd in de hand.
Met de inductiekookplaten en ovens maakt u uw favoriete maaltijden snel en gemakkelijk klaar, terwijl geuren efficiënt worden afgevoerd door een wandschouwkap of een geïntegreerde afzuigkap in het werkblad of kookplaat.
Geniet van hoogwaardige materialen en puur vakmanschap, altijd met het bekende, stijlvolle Siemens uiterlijk.

Bakovens

De huishoudelijk apparaten van Siemens zijn ontzettend intelligent, u zult er versteld van staan. De moderne elektronica maakt zowel het koken als en bakken een stuk gemakkelijker. De ovens voeren veel kook-, bak- en reinigingstaken automatisch uit, bijna beter dan wanneer we het zelf zouden doen. Ze detecteren zelfs hoe lang uw vlees nog moet garen.

Stoomovens

De stoomovens zorgen ervoor dat u geleidelijk en gezond kookt. De hete stoom zorgt er namelijk voor dat de producten hun smaak, vitamines, mineralen en uiterlijk behouden, aangezien deze niet uitdrogen door de stoomtoevoeging en u geen olie en vet gebruikt. Wanneer u weinig tijd heeft, kunt gemakkelijk van tevoren bereide gerechten met stoom opwarmen.

Siemens studioLine blackSteel

Een kleur die je (nog) niet veel ziet, is de kleur zwart in keukens. Maar geleidelijk aan komt daar verandering in. Zo hebben we de allereerste zwarte kokendwaterkraan ter wereld al geïntroduceerd, maar is een zwarte collectie, namelijk de Siemens studioLine blackSteel ook al langere tijd beschikbaar.

Ontdek de StudioLine BlackSteel collectie

Siemens iQ700 ovenserie

Stijlvol, snel en gemakkelijk te bedienen, dat zijn de apparaten uit de iQ700 inbouwserie van Siemens! Ze zijn in iedere combinatie te installeren. Ga voor alleen of gecombineerd, het stijlvolle design maakt altijd indruk. Dankzij de varioSpeed functie is uw product een keer zo snel perfect bereid, terwijl het grote TFT-scherm met full-screen grafische animatie bedieningsgemak garandeert. Ideaal!

Lades

De innovatieve warmhoud-lades zijn perfect om uw servies voor te warmen of om uw gerechten warm te houden. In de Siemens vacumeerlade verpakt u levensmiddelen vacuüm voor sous-vide koken in de stoomoven. Alle laden zijn apart of onder uw oven te installeren.

Kookplaten

De kookplaten van Siemens zijn in staat de kooktemperatuur nauwkeurig te regelen. Ze hebben dan ook een groot assortiment aan soorten kookplaten, denk bijvoorbeeld aan inductie, keramisch, domino of gaskookplaten.

Siemens Home Connect

Met de Home Connect app bedient u uw apparatuur met uw smartphone. De mogelijkheden van uw slimme apparaten in huis worden alleen maar groter. Er komen steeds meer diensten bij waarbij uw apparaten met elkaar communiceren voor eindeloze mogelijkheden.

Afzuigkappen

Ze zijn alleen zichtbaar wanneer u ze nodig heeft, de werkbladafzuiging van Siemens. Deze verbergt zich in het keukenblad, ideaal voor een kookeiland, met meer zicht in uw open keuken. Vlakschermkappen en afzuigunits zijn ook ontzettend discreet; geïntegreerde afzuigkappen zorgen voor een harmonieuze totaalindruk in uw keuken. De wandschouwkappen bevinden zich boven de kookplaat.

Kom langs in onze keukenshowroom en bekijk de mogelijkheden. Onze medewerkers helpen u graag!

filter en sorteer