Keukenbladen

Laden...
Keukenbladen

Het aanrechtblad is onmisbaar in een keuken en misschien wel één van de belangrijkste keuzes bij de aanschaf van uw nieuwe keuken. Zo is het aanrechtblad van grote invloed op het design en de complete uitstraling van de keuken.

Daarnaast speelt het aanrechtblad ook een essentiële rol voor de werkruimte. Op het aanrechtblad, ook wel werkblad genoemd, worden dagelijks alle voorbereidingen getroffen voor het bakken en braden van de heerlijkste gerechten waarbij het bestand moet zijn tegen stoten en slijtage. Des te belangrijker dan dat het werkblad aan alle wensen voldoet.

Voor- en nadelen

Een werkblad voor in de keuken kan uit vele soorten materialen bestaan. Bij Boer Staphorst is er keuze in verschillende materialen. Elk materiaalsoort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Maar tenslotte kiest u voor het werkblad dat het beste en meeste aansluit bij uw wensen.

Lees meer over de materialen

Mogelijkheden in werkblad

Bij Boer Staphorst vindt u werkbladen in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Zo heeft bijvoorbeeld een houten werkblad veel charme in een landelijke of klassieke keuken. Houdt u meer van modern? Dan kunt u kiezen voor een granieten of een betonnen aanrechtblad. Een kunststof (duurzaam!) werkblad is daarentegen betaalbaar en daarmee zijn de mogelijkheden oneindig groot.

De nieuwste trends

Voor 2021 zijn er weer een aantal nieuwe trends, als het gaat om werkbladen. Dekker Zevenhuizen heeft een aantal prachtige keukenbladen toegevoegd! Allereerst het Toplaminaat blad, dat ontzettend praktisch en veelzijdig is. Het blad kan tegen een stootje, en qua onderhoud heb je er nauwelijks omkijken naar! Al jaren is Scandinavisch hout een trendkleur volgens kenners, nieuw in die look is Nordic Wood, een lichte houtkleur.
Daarnaast kun je kiezen voor een stoer keukenblad. Van beton tot leisteen, van warm hout tot verroest staal: DecorTop is niet van echt te onderscheiden. Het natuurgetrouwe oppervlak heeft een diepe, grove structuur die je echt kunt voelen. Dit extra dikke laminaat met zijn exclusieve kleuren is een perfect alternatief voor bijvoorbeeld een houten of stenen blad!
Een ander prachtig werkblad heeft een strakke uitstraling en voelt tegelijkertijd zijdezacht aan: FENIX NTM®. Een keukenblad met een extreem mat uiterlijk. Door de speciale nano overlay blijven er geen vingerafdrukken achter op het oppervlak. Wij zijn fan!

Ceramistrone Concretto

Een betonnen werkblad voor in de keuken is nog steeds de winnaar aan populariteit. Alleen beton heeft soms zo zijn nadelen. Maar daarvoor is de oplossing gevonden, namelijk de Ceramistone Concretto! Dit werkblad combineert de prachtige betonlook met de eigenschappen van keramiek. Oftewel: een robuust, stoer en karaktervol werkblad dat ook nog eens kras-, vlek-, en hittebestendig is! Wat wil je nog meer?

Meer over Ceramistone Concretto

Wilt u meer weten over de verschillende keukenbladen? Of gewoon graag in het echt willen zien? Kom eens langs!

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer