Betonnen keukenblad

Laden...

De betonlook is nog steeds helemaal in! Beton heeft een fantastische uitstraling en is daarmee de winnaar aan populariteit op het gebied van werkbladen. Het creëert een stoer, eigentijds en stijlvol uiterlijk. De betonnen werkbladen van Boer Staphorst sluiten hier perfect op aan.

Materiaal

Een betonnen werkblad bestaat grotendeels uit cement, met indien gewenst, toevoegingen waardoor het werkblad een bijzondere uitstraling krijgt. Voor het betonnen werkblad wordt speciaal cement gebruikt zodat het aanrechtblad duurzaam en stevig is. Het beton wordt in een speciale bekisting gegoten, die daarna volledig naar eigen wens gemaakt kan worden. Na een hardingsproces van twee of drie weken wordt het blad uit de bekisting gehaald, gepolijst en geïmpregneerd. Dan heb je een egale betonnen werkblad.
Beton is een zeer glad materiaal wat niet alleen een strakke uitstraling in de keuken creëert, maar ook nog eens handig en praktisch is. Ook is beton slijtvast, kras- en hittebestendig en gaat lang mee.

Lees meer over een betonnen werkblad

Maar beton heeft ook nadelen, zoals de kwetsbaarheid, vlekgevoeligheid en het zware materiaal. Dit maakt voor velen de voorkeur voor een ander materiaal. Dit leidt tot de volgende oplossing: de Ceramistone Concretto. Dit werkblad heeft de prachtige betonlook, maar de praktische voordelen van een keramisch werkblad.

Ontdek Ceramistone Concretto

Tips voor betonnen werkbladen

Wilt u uw betonnen werkblad zo lang mogelijk mooi houden? Dan raden wij u aan om het werkblad regelmatig van een nieuwe (epoxy)laag te voorzien. Maar vermijd ook gebruik van zuren, want hier is zelfs een epoxylaag niet tegen bestand.

Bent u toe aan alleen een nieuw werkblad? Bekijk dan onze mogelijkheden voor keukenrenovatieMaak een afspraak met één van onze keukenspecialisten of kom langs in onze showroom.

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer