Composiet keukenblad

Composiet werkbladen behoren tot één van de populaire werkbladen in de keuken. Dit komt door de luxe en natuurlijke uitstraling. Ze zijn een goed alternatief voor werkbladen van natuursteen. Boer Staphorst biedt vele mogelijkheden voor een passend composieten werkblad voor uw keuken.

Praktische eigenschappen van composieten werkblad

Een composieten werkblad is samengesteld uit verschillende producten: kwarts, hars en gerecycled graniet. Deze worden vervolgens gepolijst, gebrand of gezoet. Gepolijst is eenvoudig schoon te maken en past heel erg goed in een hoogglans keuken, gezoet is ruwer en daardoor minder makkelijk schoon te maken en gebrand geeft een natuurlijk effect maar door de oneffenheden is dit ook moeilijker te reinigen. Composiet is krasbestendig, waterdicht, slijt- en stootvast.

Kleuren

Composiet werkbladen zijn in vele mogelijke kleuren te verkrijgen. Daarnaast kunnen spiegelende effecten in composiet werkbladen worden verwerkt voor een fraai resultaat, of juist een matte afwerking voor een moderne uitstraling.

Tips voor composiet werkbladen

Een nadeel is dat hete pannen voor verkleuringen kunnen zorgen op het werkblad. Daarom raden wij aan om bij een composiet werkblad altijd onderzetters te gebruiken.Wilt u liever een werkblad dat geen verkleuringen achter laat bij hete pannen? Dan raden wij het granieten of keramische werkblad aan.

Bent u toe aan alleen een nieuw werkblad? Bekijk dan onze mogelijkheden voor keukenrenovatieMaak een afspraak met één van onze keukenspecialisten of kom langs in onze showroom.

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer