Granieten keukenblad

Wilt u een uniek keukenblad in uw keuken? Kies dan voor een granieten werkblad want met dit natuursteen geeft u uw keuken een luxeuze uitstraling. Omdat graniet voor 100% een natuurproduct is, zorgt het ervoor dat elk aanrechtblad uniek is. Graniet bestaat uit mineralen en deze mineralen bepalen dan ook de kleur van het werkblad.

Bijzondere eigenschappen van granieten werkblad

Graniet is een natuursteen die ontstaat bij het ondergronds stollen van vloeibare mineralen. Het materiaal wordt in grote stukken gewonnen uit verschillende landen, waarbij ieder land van herkomst zijn eigen bijzondere eigenschappen bevat. Een granieten werkblad is kras- en hittebestendig: u kunt er dus gerust een hete pan opzetten. Daarnaast is graniet slijt- en stootvast, doordat het van hard materiaal is gemaakt. Het natuurmateriaal is uit één stuk gewonnen, en daarom zal het aanrechtblad niet snel tekenen van slijtage vertonen.

Lees meer over de voor- en nadelen van keukenbladen

Kleuren

De hoofdkleuren waarin granieten werkbladen bij Boer Staphorst verkrijgbaar zijn: zwart, wit en roze. Doordat graniet een 100% natuurproduct is, is ieder werkblad uniek. Om het granieten werkblad zo lang mogelijk mooi te houden, raden wij u aan om deze regelmatig te impregneren.

Bent u toe aan alleen een nieuw keukenblad? Bekijk dan onze mogelijkheden voor keukenrenovatieMaak een afspraak met één van onze keukenspecialisten of kom langs in onze showroom.

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer