Kunststof keukenblad

Kunststof is één van de meest functionele, populaire materialen voor werkbladen en wordt daarom vaak gebruikt voor in de keuken. Een kunststof keukenblad is betaalbaar en van zeer goede kwaliteit. Boer Staphorst biedt eindeloos veel mogelijkheden zodat u uw keukenblad kunt afstemmen op uw eigen smaak.

Materialen

Kunststof werkbladen bestaan uit verschillende lagen: de onderlaag bestaat uit multiplex, greenpanel of spaanplaat en is afgewerkt met een kunststof afwerklaag. Deze kunststof afwerklaag bestaat uit decorpapier met een slijtlaag eroverheen. De kunststof werkbladen zijn licht en in talloze kleuren en soorten verkrijgbaar. Het kunststof aanrechtblad is onderhoudsvriendelijk. Want wanneer u hardnekkige vlekken heeft, dan kunt u deze gemakkelijk behandelen met een huishouddoekje en een sopje. Ook is het kunststof keukenblad, in tegenstelling tot andere soorten werkbladen, waterdicht.

Lees meer over een kunststof werkblad

Tips voor het kunststof aanrechtblad

Wij raden u aan om bij een kunststof werkblad altijd onderzetters voor hete pannen te gebruiken, omdat een kunststof keukenblad niet hittebestendig is. Daarnaast is het ook verstandig om een snijplank te gebruiken bij het snijden van vlees of groente. Wilt u er bijvoorbeeld wel een hete pan op het aanrecht zetten zonder gebruik te maken van een onderzetter? Dan raden wij u aan om voor een keramisch of granieten werkblad te gaan.

Kleuren

Bij Boer Staphorst hebben we werkbladen van kunststof in alle mogelijke vormen, soorten en maten naar eigen wens. Betonlook of Belgisch hardsteen zijn erg populair. Vindt u een houten aanrechtblad te bewerkelijk? Kies dan voor een repro-uitvoering van hout in kunststof. Ook natuursteen liefhebbers kiezen momenteel regelmatig voor een repro-uitvoering in kunststof. De houten en natuurstenen dessins zijn nauwelijks van echt te onderscheiden.

Bent u toe aan alleen een nieuw kunststof aanrechtblad? Bekijk dan onze mogelijkheden voor keukenrenovatieMaak een afspraak met één van onze keukenspecialisten of kom langs in onze showroom.

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer