Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

Wilt u de keuken een opfrisbeurt geven, maar de mooie elementen behouden? In plaats van een geheel nieuwe keuken installeren, kan Boer Keukens u ook helpen om uw keuken te renoveren!

Wanneer kiezen voor renovatie?

Een keukenrenovatie is ideaal wanneer de basis van uw keuken goed is, maar u wel toe bent aan een nieuw werkblad of moderner apparatuur. Of het nu gaat om een vaatwasserafzuigkap of meer kastruimte. Met een paar slimme ingrepen kan uw keuken een geheel nieuwe uitstraling krijgen. Daarbij zijn moderne (inbouw)apparaten vaak ook zuiniger.

Wat zijn de kosten voor een keukenrenovatie?

Maar de vraag is nu wanneer laat u uw keuken renoveren en wanneer kiest u ervoor om een nieuwe keuken te kopen? Kies voor het kopen van een nieuwe keuken wanneer u bijvoorbeeld de indeling anders wilt. Is de indeling prima en wilt u iets van bovenstaande aanpassen? Dan is renoveren een goede oplossing. Ook moet u goed nagaan wanneer een nieuwe keuken het overwegen waard is, tel van tevoren goed alles bij elkaar op en kijk wat er uiteindelijk voordeliger is om te doen. Bedenk wel dat het renoveren van uw keuken relatief sneller gaat dan wanneer u voor een nieuwe keuken kiest. Kiest u er dan voor om de keuken te laten renoveren, dan kunt u bij ons hiervoor een afspraak inplannen met onze keukenspecialist. Tijdens de afspraak is het handig om foto’s van de huidige situatie mee te nemen, dan wordt er gekeken wat er mogelijk is en wordt u geholpen bij het maken van de beste keuze. De montage wordt gedaan op nacalculatie, omdat het moeilijk is in te schatten hoeveel werk de renovatie is. Uiteindelijk is dit voor beide partijen fijn.

Geïnteresseerd wat Boer Keukens op het gebied van renovatie voor u kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenadviseurs. Zij voorzien u graag van de mogelijkheden en kosten.

Momenteel is het gezellig druk op onze keukenafdeling en zijn de agenda’s van onze adviseurs goedgevuld. Uw droomkeuken samenstellen is geen dagelijkse bezigheid en iets waar tijd voor nodig is. Wij plannen de afspraken om die reden ruim in, waardoor het helaas kan voorkomen dat uw afspraak pas later dan uw voorkeursdatum ingepland kan worden. Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Plan vrijblijvend een afspraak

filter en sorteer