Ontdek onze keukenshowroom

Misschien heb je het al wel gemerkt, maar op het gebied van keukens is een heleboel mogelijk. Van stijlen tot opstellingen en van materialen tot kleuren. Het is goed om de mogelijkheden naast elkaar te zetten en/of zien. Dit is allemaal mogelijk in onze keukenshowroom, kijk je even met ons mee?

Eindeloze keukeninspiratie

In onze winkel vind je op de 1e etage een grote keukenshowroom met maar liefst 39 keukenopstellingen in diverse stijlen. De keukenopstellingen hebben diverse stijlen, kleuren, materialen en apparatuur. Zo leer je alle mogelijkheden van een keuken kennen.

Dit varieert van de keukenkasten tot de keukenbladen en van de apparatuur tot de keukenaccessoires voor het stylen van jouw keuken. Waarbij onze deskundige adviseurs al hun kennis over deze onderdelen van een keuken graag aan jou laten zien. Zo zorgen we ervoor dat jouw droomkeuken wordt gerealiseerd.

In de showroom kun je alle stalen en keukenfrontjes zien en voelen in de stalenhoek op de afdeling. We leggen kleurcombinaties bij elkaar, maar kunt bijvoorbeeld ook het verschil tussen mat of glanzend zien waarbij je uiteindelijk tot de beste keuze komt.

Daarnaast heb je tijdens jouw afspraak de mogelijkheid om alle apparatuur van de verschillende keukenmerken in de showroomopstellingen te bekijken en de nieuwste technologieën te ontdekken. Maar heb je in de showroomkeuken, te bewonderen aan het begin van de afdeling, de nieuwste keukenapparatuur om eens bij te snuffelen.

Onze adviseurs helpen je graag!

Dus kom gezellig naar onze showroom en laat je verrassen door alle mogelijkheden. Onze adviseurs staan voor je klaar om te helpen en jouw droomkeuken samen te stellen.

Tijdens jouw keukenafspraak lopen we door de showroom en laten we jou alle bovenstaande keukens zien. Zo is er voor ieder wat wils en komen we samen tot jouw keuken. Maak snel jouw afspraak!

Neem jij contact met ons op?

filter en sorteer