Waar let je op bij het kopen van een keuken?

Wanneer je op zoek bent naar jouw droomkeuken, dan komen er veel keuzes de hoek om kijken. Wij begrijpen als geen ander dat de aanschaf van een nieuwe keuken leuk en spannend tegelijk is. Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw droomkeuken, een keuken exclusief voor jou op maat gemaakt. Het is belangrijk dat je dan de mogelijkheden op een rijtje hebt.

In enkele stappen naar jouw droomkeuken

Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom nemen we jou mee in het proces van de aankoop van een keuken. Tijdens een twee uur durende afspraak laten we jou graag de mogelijkheden voor jouw keuken zien.

Het begint allemaal bij het bepalen van jouw keukenstijl, welke stijl past in jouw woning en bij de rest van het interieur. Kies jij voor industrieel of ga je toch eerder voor design? Of wellicht ga je voor een combinatie van meerdere stijlen? Het is allemaal mogelijk! In onze showroom vind je keukens in allerlei stijlen.

Samen kijken we wat de functie van jouw keuken gaat zijn. Is de keuken eindelijk bedoeld om te koken? Of breng je er graag tijd door met familie en/of vrienden in een open keuken? Wat jouw wens ook is, we houden altijd rekening met jouw wensen en behoeften om tot de juiste indeling van de keuken te komen. Want er zijn diverse keukenopstellingen mogelijk, zodat de keuken exclusief voor jou wordt ingedeeld.

Onmisbaar in de keuken

Niet geheel onbelangrijk en onmisbaar in de keuken is de apparatuur. Met A-merken zoals bijvoorbeeld Siemens, Bosch, Quooker en Miele kun je jouw keuken voorzien van de nieuwste technologie en apparatuur en maak je van koken een waar feestje.

Op het gebied van keukenapparatuur heeft iedereen zijn of haar eigen wensen. Dit is vaak afhankelijk van factoren zoals budget, gezinssamenstelling en niet geheel onbelangrijk de beschikbare ruimte in de keuken. Bij ons vind je in de showroomkeukens daarom een ruim assortiment in keukenapparatuur van verschillende merken voor elke situatie, maar uiteraard kijken we ook met jou naar alle andere mogelijkheden.

Misschien wel één van de belangrijkste onderdelen van een keuken is het keukenblad. Keukenbladen zijn namelijk van grote invloed op het design en de complete uitstraling van de keuken. Voor de werkruimte in de keuken speelt het keukenblad een essentiële rol. Op het keukenblad worden dag in, dag uit de voorbereidingen getroffen voor het bakken en braden van de heerlijkste gerechten. Het blad moet hierbij wel bestand zijn tegen stoten en slijtage.

Een keukenblad is te vinden in verschillende materialen, stijlen en kleuren. Zo kies je bijvoorbeeld voor een houten werkblad die veel charme geeft in een landelijke of klassieke keuken. Wellicht houd je meer van modern? Dan kun je kiezen voor een granieten of betonnen keukenblad. De mogelijkheden zijn zeer divers. Samen kijken we naar de gewenste uitstraling van jouw keuken en laten we alle mogelijkheden zien.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Tijdens het kopen van een keuken komen vele keuzes om de hoek kijken. Onze adviseurs helpen je graag verder. De mogelijkheden in onze showroom zijn oneindig en we kijken graag samen met jou wat jij nodig hebt voor jouw droomkeuken. Zo komen we tot een keuken exclusief voor jou. Tijdens onze afspraak lopen we samen met jou door onze inspirerende showroom waarbij we alle opties en mogelijkheden laten zien. Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Ben jij klaar voor een afspraak?

filter en sorteer