Waarom Boer Keukens?

Waarom Boer Keukens?

Kiest u voor Boer Staphorst, dan kiest u voor service en kwaliteit. Bij ons staat u er niet alleen voor bij het uitzoeken van uw droomkeuken. Voor ons is een keuken pas echt af, wanneer uw wensen in kaart zijn gebracht en we samen op zoek zijn gegaan naar uw droomkeuken. Onze adviseurs geven u gedurende het proces advies op maat, van begin tot eind.

Bij Boer bent u verzekerd van:

  • Geen aanbetaling
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Vakkundige montage
  • Een kortingspas
  • Alles onder één dak

Altijd een eerlijke prijs zonder aanbetaling

Eén ding is zeker, bij ons betaalt u in ieder geval nooit teveel voor uw nieuwe droomkeuken. We hanteren altijd eerlijke en direct scherpe prijzen op onze offertes. Zo weet u precies waar u voor betaalt en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Heeft u uw droomkeuken gevonden bij ons, dan vragen wij geen aanbetaling. Dit betekent dat u geen kosten vooraf heeft. Bij levering van de nieuwe keuken voldoet u pas de factuur die u van ons gestuurd krijgt. We kiezen hiervoor zodat u zorgeloos kunt genieten van de voorpret van de nieuwe keuken.

Vakkundige montage

Wist je dat onze 40 vakkundige monteurs jaarlijks meer dan 650 keukens plaatsen?! We vinden het belangrijk dat we van begin tot eind de juiste kwaliteit en zekerheid bieden. Voor ons is het namelijk heel belangrijk dat uw nieuwe keuken nauwkeurig en vakkundig wordt gemonteerd. Met onze vakkundige montage kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe keuken in handen is van ervaren monteurs.

De montageafdeling van Boer beschikt dus over vakkundige en ervaren monteurs, zij zorgen ervoor dat uw keuken naar tevredenheid wordt gemonteerd. Een volledige keukenmontage bestaat uit het verwijderen van de bestaande keuken, inmeten, eventueel aanpassingen voor de nieuwe keuken, installeren en afmonteren. Is uw keuken geplaatst, dan wordt het verpakkingsmateriaal en overig afval weer meegenomen. Zo hoeft u niet achteraf de keuken helemaal op te ruimen.

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk genieten van uw keuken, deze moet direct gaan stralen. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres. Bij aankoop van een keuken ontvangt u een coupon voor een gratis eenmalige schoonmaak van Armada Clean. Dit houdt in dat uw keuken gratis gereinigd wordt door een professioneel schoonmaker. Na deze schoonmaak ziet uw keuken er tiptop uit. Zo maakt u een heerlijke, frisse start in uw nieuwe keuken.

Kortingspas na aankoop

Wist u dat u na aankoop van een keuken een kortingspas van Boer Staphorst ontvangt? Hiermee profiteert u een jaar lang 10% korting op heel veel van uw aankopen. Want we kunnen ons goed voorstellen dat u niet alleen een nieuwe keuken nodig heeft in uw woning. Bij ons vindt u daarom alles onder één dak. Bent u bijvoorbeeld bezig met een complete verbouwing, dan kunt u met de gekregen kortingspas vele materialen voordelig aanschaffen. Wellicht bent u ook op zoek naar een nieuwe vloer, wil je de muur van een likje verf of een nieuw behangetje voorzien? Het is mogelijk! Met de kortingspas kun je een jaar lang van de korting profiteren.

Voorwaarden kortingspas

  • De korting wordt bij de kassa, op vertoon van de kortingspas, berekend.
  • Er wordt geen korting gegeven bij aankoop van actieartikelen, artikelen van de keuken-, sanitair- en tuinmeubelafdeling op de eerste etage (uitgezonderd accessoires), artikelen aangekocht op de webshop en artikelen met een speciaal afgesproken prijs.

Service na aankoop

Heeft u een nieuwe keuken van Boer, dan kunnen we u ervan verzekeren dat de service niet stopt na aankoop. Onze service gaat door na aankoop van uw keuken met onze eigen serviceafdeling. Mocht er na plaatsing van de keuken een storing of problemen voordoen met uw nieuwe keuken, dan kunt u rechtstreeks contact met onze serviceafdeling opnemen. Onze vakmensen staan voor u klaar om het probleem op te lossen. Het wordt snel geregeld! De voordelen van onze eigen serviceafdeling zijn:

  • Bij een storing of probleem neemt u rechtstreeks contact met ons op, er vindt geen directe doorverwijzing plaats. We proberen het samen op te lossen!
  • Korte communicatielijnen en snelle service
  • Eigen vakmensen komen langs, zij werken dagelijks met de keukens van Boer Staphorst

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan zijn we er voor u om te helpen en te inspireren! Onze keukenadviseurs staan voor u klaar om samen op zoek te gaan naar uw droomkeuken. Maak een afspraak met één van onze adviseurs via onderstaande button.

Maak vrijblijvend een afspraak

filter en sorteer