Waarom Boer Keukens?

Laden...
Waarom Boer Keukens?

Bij Boer Keukens kiest u voor service en kwaliteit. Want een keuken is voor ons pas af, als uw droomkeuken staat en u er comfortabel van kunt genieten. Daarom bieden wij u deskundig advies op maat, van het begin tot het eind.

Bij Boer Keukens bent u verzekerd van;

 • 100% betrouwbaarheid
 • persoonlijk advies gericht op uw wensen
 • 3D-ontwerp en installatietekening
 • gerenommeerde Hollandse en Duitse keukenmerken
 • vakkundige montage door onze eigen monteurs
 • geen aanbetaling

Altijd een eerlijke prijs

Bij Boer Staphorst betaalt u nooit teveel voor uw keuken. Wij hanteren transparante en eerlijke prijzen op onze offertes. Zo weet u precies waar u voor betaalt, en komt u niet voor onverwachtse kosten te staan. En daarmee is het extra dat u van ons ontvangt bij aankoop van een keuken, ook écht een cadeautje.

Door onze transparante en eerlijke werkwijze beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9.4 op Qasa.

Bekijk onze klantervaringen

Oprechte aandacht

Bij Boer Staphorst staat u er niet alleen voor bij het uitzoeken van uw droomkeuken. Naast een eerlijke prijs staan onze keukenspecialisten u bij met oprechte interesse, persoonlijke aandacht en goed advies. Zij hebben jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis. Samen brengen we uw wensen in kaart gaan op zoek naar uw droomkeuken!
Met uw wensen als uitgangspunt worden de mogelijkheden doorgenomen. Wanneer u twijfelt of meer informatie wilt over bepaalde mogelijkheden, geven onze keukenadviseurs u deskundig en eerlijk advies. Zij hebben jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis. Wij gaan samen met u een keuken in 3D ontwerpen, welke u naar afloop zult ontvangen. Daarnaast zal er voor de aansluiting een duidelijke installatietekening gemaakt worden.
Doordat onze keukenadviseurs met enige regelmaat trainingen volgen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor informatie over de laatste trends en ontwikkelingen op keukengebied.

Lees meer over onze showroomkeukens

Keuken bezorgen

Bezorgen is een belangrijke fase bij het realiseren van uw droomkeuken. Voor u een moment waar u naar uit heeft gekeken. Het blijft spannend tot het moment dat uw keuken compleet en onbeschadigd is afgeleverd. Met onze eigen bezorgservice garanderen wij u dat uw keuken met veel zorgvuldigheid door onze bezorgers wordt afgeleverd.
Uw keuken bezorgen wij met veel plezier bij u thuis. Vanaf 2.500 euro wordt het gratis bezorgd. Uiteraard willen wij een bestelling met een lager bedrag bij u thuis bezorgen, daarvoor berekenen wij een tarief per kilometer. Informeer naar de tarieven in onze winkel. Op de orderbevestiging wordt de verwachte afleverdatum weergegeven.
Bekijk onze algemene voorwaarden voor uitgebreide informatie over het afleveren van producten. Wilt u liever zelf uw keukenonderdelen komen afhalen en past het in een aanhangwagen? Maak dan gratis gebruik van onze aanhangwagenservice.

Eigen keukenmontage

Van begin tot eind bieden wij u kwaliteit en zekerheid. Voor ons is het belangrijk dat uw nieuwe keuken nauwkeurig en vakkundig wordt gemonteerd. Met onze eigen keukenmontage kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe keuken in handen is van ervaren vakmensen.
De keukenmontage-afdeling van Boer Staphorst beschikt over opgeleide en ervaren keukenmonteurs, zodat de keuken naar uw tevredenheid wordt gemonteerd. Bovendien wordt het verpakkingsmateriaal en overig afval weer mee genomen. De complete keukenmontage bestaat uit:

 • verwijderen van de bestaande keuken
 • inmeten
 • aanpassingen doen voor de nieuwe keuken
 • installeren
 • afmonteren

De algemene montagevoorwaarden zijn verkrijgbaar op onze keukenafdeling.

Schoonmaakservice keukens

Natuurlijk moet uw nieuwe droomkeuken stralen in uw woning. Hiervoor bent u bij Boer Staphorst aan het juiste adres! Bij aankoop van een keuken ontvangt u een coupon voor een gratis eenmalige schoonmaak van Armada Clean. Uw droomkeuken wordt gratis gereinigd door een professioneel schoonmaker. Na deze schoonmaak zal uw keuken er fantastisch uitzien. Zo maakt u een heerlijke frisse start in uw nieuwe keuken. Wilt u graag gebruik maken van deze service, volg dan de stappen op de ontvangen coupon.

Service na aankoop

Onze service gaat door na aankoop van uw keuken met onze eigen serviceafdeling. Heeft u een storing of problemen met uw nieuwe keuken, dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Onze vakmensen staan voor u klaar om het probleem op te lossen. Dat is pas snel geregeld! De voordelen van onze eigen serviceafdeling:

 • Bij een storing of probleem rechtstreeks contact met ons. Geen directe doorverwijzing naar de fabrikant.
 • Korte communicatielijnen
 • Eigen vakmensen komen langs, zij werken dagelijks met keukens van Boer Staphorst
 • Gegevens over uw keuken zijn bekend.
 • Snelle service

Wij willen dat u altijd plezier heeft van uw keuken. Daarom staan wij ook na aankoop voor u klaar. Heeft u een defect of een storing in uw keuken? Stuur een e-mail naar [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 0522-466800.

CBW-erkend

Boer Staphorst is een CBW-erkende bouw- en woonwinkel. Dit biedt u vele voordelen, maar vooral zekerheid. Wij hebben algemene voorwaarden opgesteld die u extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Lees meer over de CBW erkenning

Kortingspas bij aankoop

Wist u dat u bij aankoop van een keuken een kortingspas van Boer Staphorst ontvangt? Hiermee profiteert u een jaar lang van 10% korting op heel veel van uw aankopen.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet alleen een nieuwe keuken nodig heeft in uw woning. Bent u bezig met een complete verbouwing dan kunt u met de kortingspas vele materialen extra voordelig aanschaffen. Heeft u een nieuwe keuken en wilt u daarbij nog een mooie vloer of trendy behang dan krijgt u ook hierop 10% korting. Uw kortingspas is maar liefst 1 jaar geldig waardoor u het gehele jaar van deze korting kunt profiteren.

Voorwaarden kortingspas

 • De korting wordt bij de kassa, op vertoon van de kortingspas, berekend.
 • Er wordt geen korting gegeven bij aankoop van actieartikelen, artikelen van de keuken-, sanitair- en tuinmeubelafdeling op de eerste etage (uitgezonderd accessoires), artikelen aangekocht op de webshop en artikelen met een speciaal afgesproken prijs.

Alvast inspiratie op doen?

Laat u inspireren door onze keukens. Klik op de stijl dat het meest bij u past. En neem een kijkje in onze keukenshowroom voor een eerste indruk.

filter en sorteer