Keukenchecklist

Keukenchecklist

Zoveel keukenstijlen, zoveel inspiratie. De mogelijkheden bij de oriëntatie van een nieuwe keuken zijn eindeloos. Om het u iets makkelijker te maken, hebben wij een keukenchecklist samengesteld. Deze checklist is een goede voorbereiding op uw eerste afspraak. In deze checklist vindt u een overzicht met de meest voorkomende onderwerpen die worden besproken tijdens een keukenafspraak. Een zeer handig hulpmiddel om uw wensen in kaart te brengen.

Download de keukenchecklist hier

Heeft u zelf al een idee hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien? Ontwerp dan zelf uw eigen droomkeuken in 3D weergave. U kunt zelf online aan de slag gaan met het ontwerpen van uw keuken. U kunt eindeloos variëren met kasten, kleuren en apparatuur. Alles maakt u helemaal naar eigen wens! U kunt in dit programma zoveel mogelijk ontwerpen maken als u zelf wilt. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen ontwerpen op te slaan en op een later tijdstip verder te bewerken. Klik op de afbeelding om de 3D-ontwerper te openen.

Komt u er zelf niet helemaal uit? Dan helpen wij u graag. Samen met onze keukenadviseur brengen we uw wensen in kaart en vanuit daar ontwerpen we uw droomkeuken. Wanneer u twijfelt of meer informatie wilt over bepaalde mogelijkheden, dan geven we u een deskundig en eerlijk advies. Samen zorgen we ervoor dat uw droomkeuken werkelijkheid wordt!

Maak vrijblijvend een keukenafspraak

filter en sorteer