Onze keukenshowroom

Er zijn oneindig veel mogelijkheden, als het gaat om keukenstijlen, opstellingen, materialen en kleuren. Het is dan ook goed om alles eens in het echt en van dichtbij te bekijken. Bij Boer Staphorst hebben we dan ook een prachtige keukenshowroom waarin de nieuwste trends en innovatieve technologieën te zien zijn. Kom eens langs en laat u inspireren!

Onze showroomkeukens

In de keukenshowroom van Boer Staphorst vindt u een groot aantal inspirerende opstellingen, in de mooiste kleuren en materialen. Alle onderdelen van de keuken worden getoond van de keukenkasten tot de werkbladen en de keukenaccessoires voor het stylen van uw keuken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om alle apparatuur in de showroomkeukens te bekijken en de nieuwste technologieën te ontdekken.

Ontdek de mooiste showroomkeukens

Kookdemonstraties

Op onze koopavonden en op de zaterdag kunt u in onze showroomkeuken onze showroomkok vinden. Op deze dagen bereidt onze showroomkok de heerlijkste lekkernijen en hapjes. Zo kunt u daadwerkelijk de werking van het apparatuur meemaken!

Heeft u genoeg inspiratie opgedaan, maar wilt u het graag eens in het echt bekijken? Kom eens langs en ontdek onze prachtige keukenshowroom! Samen met onze eigen keukenadviseurs brengen we uw ideeën tot leven. Wilt u gelijk geholpen worden bij een bezoekje aan onze showroom?

Maak vrijblijvend een afspraak

filter en sorteer