Onze keukenshowroom

Er zijn oneindig veel mogelijkheden op het gebied van keukens, als het gaat om stijlen, opstellingen, materialen en kleuren. Het is dan ook goed om alles eens in het echt en van dichtbij te bekijken. Bij ons vindt u een prachtige keukenshowroom waarin de nieuwste trends en innovatieve technologieën te zien zijn. Het is de moeite waard om eens langs te komen en geïnspireerd te worden.

Volop keukeninspiratie

Wij begrijpen als geen ander dat u nieuwsgierig bent naar onze keukenshowroom. Maar wat is er dat te zien op onze keukenafdeling? In onze keukenshowroom vindt u een groot aantal inspirerende keukenopstellingen, in de mooiste kleuren en materialen. Alle onderdelen van de keuken worden getoond.

Dit varieert van de keukenkasten tot de keukenbladen en van de apparatuur tot de keukenaccessoires voor het stylen van uw keuken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om alle apparatuur van de verschillende merken in de keukens te bekijken en de nieuwste technologieën te ontdekken.

Als leuk extraatje hebben wij in onze demonstratiekeuken iedere donderdagavond en zaterdag een showroomkok. Op deze dagen bereidt zij de heerlijkste lekkernijen en hapjes! Zo kunt u én lekker genieten van de lekkernijen en de werking van de keukenapparatuur ervaren. Kom je ook snel proeven?

Heeft u genoeg inspiratie opgedaan, maar wilt u de keukens graag in het echt bekijken? Kom langs in onze winkel en ontdek onze prachtige keukenshowroom! Samen met onze eigen keukenadviseurs brengen we uw ideeën tot leven. Wilt u gelijk geholpen worden bij een bezoekje aan onze showroom? Maak dan van tevoren vrijblijvend even een afspraak!

Maak een afspraak

filter en sorteer