Showroomkeukens

Er zijn oneindig veel mogelijkheden, als het gaat om keukenstijlen, opstellingen, materialen en kleuren. Het is dan ook goed om alles eens in het echt en van dichtbij te bekijken. Bij Boer Staphorst hebben we dan ook een prachtige showroom waarin de nieuwste trends en innovatieve technologieën te zien zijn. Kom eens langs en laat u inspireren!

Onze showroomkeukens

In de keukenshowroom van Boer Staphorst vindt u een groot aantal inspirerende opstellingen, in de mooiste kleuren en materialen. Alle onderdelen van de keuken worden getoond, de keukenkasten, de werkbladen, en de keukenaccessoires voor het stylen van uw keuken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om alle apparatuur in de showroomkeukens te bekijken en de nieuwste technologieën te ontdekken.

Ontdek de mooiste showroomkeukens

Kookdemonstraties

Tijdens onze koopavonden en zaterdag zijn er in onze keukenshowroom kookdemonstraties te volgen. Want op deze dagen bereiden onze showroomkoks de heerlijkste lekkernijen en hapjes. Zo kunt u daadwerkelijk de werking van het apparatuur meemaken! Binnenkort worden er weer een aantal kookdemo’s gegeven.

Bekijk wanneer er kookdemo's gegeven worden

Samen met onze eigen keukenadviseurs brengen we uw ideeën tot leven! Wilt u gelijk geholpen worden bij een bezoek aan onze showroom?

Maak vrijblijvend een afspraak

filter en sorteer