Showroomkeukens

Er zijn oneindig veel mogelijkheden, als het gaat om keukenstijlen, opstellingen, materialen en kleuren. Het is dan ook goed om alles eens in het echt en van dichtbij te bekijken. Bij Boer Staphorst hebben we dan ook een prachtige showroom waarin de nieuwste trends en innovatieve technologieën te zien zijn. Kom eens langs en laat u inspireren!

Onze showroomkeukens

In de keukenshowroom van Boer Staphorst vindt u een groot aantal inspirerende opstellingen, in de mooiste kleuren en materialen. Alle onderdelen van de keuken worden getoond, de keukenkasten, de werkbladen, en de keukenaccessoires voor het stylen van uw keuken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om alle apparatuur in de showroomkeukens te bekijken en de nieuwste technologieën te ontdekken.

Ontdek de mooiste showroomkeukens >

 Keuken Inspiratie - Showroomkeukens - JH_L0361 kopie╠êren-min

Kookdemonstraties

Tijdens onze koopavonden en zaterdag zijn er in onze keukenshowroom kookdemonstraties te volgen. Want op deze dagen bereiden onze showroomkoks de heerlijkste lekkernijen en hapjes. Zo kunt u daadwerkelijk de werking van het apparatuur meemaken! Binnenkort worden er weer een aantal kookdemo’s gegeven.

Bekijk wanneer de kookdemo’s gegeven worden >

Showroomkeuken Showroomkeuken

Samen met onze eigen keukenadviseurs brengen we uw ideeën tot leven! Wilt u gelijk geholpen worden bij een bezoek aan onze showroom?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze keukenadviseurs >

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

 

Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden