Gratis kinderworkshop String Art – Moederdag

String Art was populair in de jaren ’70, maar is nu bezig met een comeback. Het is een eenvoudige en leuke manier om je eigen kunstwerk te maken. Tijdens deze kinderworkshop op zaterdag 20 april ga je aan de slag met een cadeautje voor Moederdag. Op een ander moment aan iemand geven mag natuurlijk ook!

Wat is het eigenlijk?

Maar wat is het nu eigenlijk voor degene die het nog niet kennen? String Art is letterlijk vertaald draad- of koordkunst. Bij String Art omwikkel je met draad spijkers die je hebt vastgemaakt in hout. De spijkertjes zijn dan geslagen in de vorm van een figuur. Door met de draadjes de vorm in te vullen, wordt het figuur zichtbaar.

Kinderworkshop String Art

Kinderworkshop String Art

Je kunt nu dus zelf aan de slag tijdens deze workshop. Tijdens deze kinderworkshop maak je een leuk cadeautje voor Moederdag. Op zaterdag 20 april zijn er twee workshops String Art gepland, begeleid door Savannah Berghuis. En er zijn dus helemaal geen kosten aan verbonden! De eerste  workshop begint om 09.00 tot 10.30 uur. De tweede workshop staat gepland van 13.00 tot 14.30 uur. De workshop is voor kinderen vanaf 10 jaar!

Neem eens een kijkje op de Instagram van Savannah >

Tijdens de workshop gebruik je een steigerhouten plank van 20 x 20 cm waarbij je de hartjes in elke kleur kunt maken. De workshop is inclusief alle materialen en koffie/thee met wat lekkers. Aan het einde van de workshop neem je natuurlijk je eigen gemaakte String Art mee naar huis. Eventuele foto’s kunnen aangeleverd worden en later worden opgehaald in de winkel voor de finishing touch. Dus wacht niet langer en schrijf je in via onderstaand formulier.

Datum: zaterdag 20 april 2019
Tijd: van 09.00 tot 10.30 uur of van 13.00 tot 14.30 uur
Waar: Boer Staphorst
Maximaal aantal personen: 10 per workshop

Schrijf je in voor één van de workshops!

Kinderworkshop String Art

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *