Klanten over Boer Bouwmaterialen

Een goede service voor u als professional speelt voor onze afdeling Bouwmaterialen een grote rol. Met welk doel u ook bij ons komt, wij nemen de tijd voor u. Daarom hechten wij veel waarde aan de ervaringen van onze klanten met Boer Bouwmaterialen. Bekijk hier alle ervaringen of deel uw eigen ervaring.

Alle voordelen voor u met Boer Bouwmaterialen >

Ervaring Boer Bouwmaterialen – Alfred Kiers, Alkibouw
Eén van de eerste zakelijke klanten die met DeWalt XR-Flexvolt machines werkt:

‘Ik mocht tijdens de demonstratie van de XR-Flexvolt mijn oude gereedschap inruilen voor het nieuwe van DeWalt. Daar heb ik geen moment over getwijfeld. Ik ben nu met 5 nieuwe machines met DeWalt XR Flexvolt technologie een tijdje aan het werk en kan alleen maar positief zijn. Met name over de kracht van de XR Flexvolt accu’s’.

‘Ook haal ik vaak bouwmaterialen die ik nodig heb voor mijn klus bij Boer Staphorst. Wanneer ik druk ben geef ik een bestelling door. Boer zorgt dan dat het klaar staat op het moment dat ik het nodig heb. Wanneer ik grotere bouwmaterialen, zoals stenen of een big bag zand nodig heb, worden deze kosteloos op locatie bezorgd’.

Lees meer over de ervaring van Alfred Kiers >


Een aantal reviews van onze klanten op Opiness:

‘De manier waarop er met je meegedacht wordt, is heel fijn!’


‘Een uitstekende service, bovendien vriendelijk behulpzaam personeel, een goede prijs/kwaliteitsverhouding.’


‘Het is vooral de service van Boer Staphorst die het verschil maakt met de andere ‘bouwmarkten’.