Klanten over Boer DHZ

Klantevredenheid speelt voor onze afdeling doe-het-zelf een grote rol. Daarom hechten wij veel waarde aan de ervaringen van onze doe-het-zelvers met Boer DHZ. Lees hier de ervaringen van onze klanten of deel uw eigen mening over Boer DHZ.

Ervaring Jan Veldman – zzp’er J. Veldman Montage
‘Soms zoek ik speciaal gereedschap voor een bepaalde klus. Daarvoor ga ik naar de specialisten Boer Staphorst. Zij verdiepen zich oprecht in mijn wensen en gaan net zo lang op zoek tot ze de juiste machine hebben gevonden. Hierdoor kan ik de kwaliteit leveren die ik zo belangrijk vind’.

Lees meer over de ervaring van Jan Veldman >


Ervaring Alkibouw – één van de eerste zakelijke klanten die met XR-Flexvolt machines werkt
‘Mijn huidige elektrische gereedschap kon qua kracht niet tippen aan het nieuwe DeWalt gereedschap. Toen de gereedschapsspecialist van Boer met een interessant voorstel kwam om mijn oude gereedschap in te ruilen en voor het nieuwe van DeWalt te gaan, heb ik daar geen moment over getwijfeld. Ik ben nu een tijdje met de DeWalt XR Flexvolt technologie aan het werk.’

Lees meer over de ervaring van Alkibouw met de XR-Flexvolt >

image-2016-11-15


Een aantal reviews van onze klanten op Opiness:

Deel ook uw ervaring met Boer DHZ >

‘Er is een groot assortiment en bij ondervinding kan ik zeggen dat men zelfs bij de kleinste aankoop (een paar schroeven) heel behulpzaam was’.


‘Ik koop regelmatig materialen of spullen voor in huis. Het bedrijf kenmerkt zich door goede service, deskundig personeel en aandacht voor de klant’.


‘Altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Service achteraf geweldig! Ruim assortiment, aanbiedingen juist geprijsd’.


‘Opvallend vind ik sinds ik bij Boer Staphorst kom dat het personeel zeer behulpzaam is. Meestal krijg je in een bouwmarkt te horen; Als het er niet bij ligt dan is het er niet. Maar bij Boer kennen ze dat zinnetje niet! Daar word je fijn geholpen’.


Ook ervaring met Boer DHZ? Deel uw ervaring met ons op Opiness.

Bekijk Boer Staphorst Bouw en woonwarenhuis op Opiness >