Klanten over Boer Keukens

Bij Boer Keukens staat klanttevredenheid voorop en daarom zijn wij blij met de vele positieve reviews op Qasa.nl. Bent u nieuwsgierig geraakt na het lezen van de reviews? Bezoek onze winkel en ontdek de complete beleving!

Ervaring familie Kuiper

‘We wonen nu echt in de keuken, we koken er graag, en ook na het eten blijven we hangen. We vinden onze nieuwe keuken prachtig geworden en het is precies wat we verwacht hadden.’
De ervaring van de familie Kuiper met Boer Keukens is vastgelegd in een film.

Bekijk de film over de ervaring van de familie Kuiper >


Eindresultaat familie Kuiper

Ervaring familie Meijer

We hebben nu een prachtig huis, met de keuken als centrale ontmoetingsplek. En wat we wensten gebeurt echt: het is echt een droom die is uitgekomen!’

Lees meer over de ervaring van de familie Meijer >

Meijer
Eindresultaat familie Meijer

Een aantal reviews van onze klanten over Boer Keukens op Qasa.nl 

Deel ook uw ervaring met Boer Keukens>


Geschreven op 7 augustus 2017:

Toen ik mij oriënteerde op een nieuwe keuken was Boer Staphorst het derde bedrijf waar ik binnen stapte. De bezoeken daarvoor waren behoorlijk teleurstellend geweest en ik verwachtte dan ook niet dat ik binnen mijn budget een keuken zou vinden die ik echt mooi vond. De showroom bij Boer gaf mij echter weer hoop en ik heb een afspraak gemaakt voor een gesprek. Margriet Lindenholz liet mij zien dat mijn droom met andere materialen toch zeer goed benaderd kon worden en door haar enthousiasme begon ik er weer lol in te krijgen. Bij mijn bezoeken en via de mail ben ik uitstekend geholpen.

Het hele proces van afbraak, leidingen verleggen en wederopbouw heb ik uitbesteed aan Kin-Boer. Natuurlijk gingen er wel wat dingen mis, maar die werden en worden allemaal naar tevredenheid opgelost. Alle medewerkers deden hun werk naar volle tevredenheid en waren zonder uitzondering zeer correct en ruimden naderhand alles ook weer netjes op. Ik ben heel erg blij met het resultaat.


Geschreven op 25 juli 2017:

Wij kochten een keuken bij Boer Staphorst. Wij zijn erg goed begeleid en geadviseerd. Wij hebben lang nagedacht en ons plan nog een aantal keren bijgesteld. Dit was nooit een probleem, werd positief ontvangen en er werd wéér meegedacht en aangepast. Wij hebben ook al het bouwkundige werk uitbesteed aan Boer/Kin (slopen en verwijderen keuken, leidingen verleggen, stucwerk in keuken en nog enkele extra muren, schilderen plafond). Dit verliep allemaal zeer voorspoedig en conform planning. Alles is keurig en op tijd afgeleverd, uitgevoerd en afgewerkt. Het zijn vaklieden met liefde voor hun vak.


Geschreven op 14 juli 2017:

Wij zijn op een zeer prettige manier geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken. Er werd ruim de tijd voor ons genomen. Ook bij een derde bezoek werd er goed naar onze wensen geluisterd. De uitvoering, plaatsing en montagewerk liepen geheel volgens planning. Ook de nazorg bij het beantwoorden van vragen en de oplevering waren zeer goed. Prijs/kwaliteit in verhouding zeer goed. Ervaren en plezierige monteurs die die met ons mee hebben gedacht tijdens de montage, Alles keurig afgewerkt volgens tekening en offerte binnen de afgesproken tijd. De Schoonmaak na afloop was een pluspunt en ook goed geregeld.

Twee maanden later hebben wij onze hal vernieuwd door Boer Staphorst. Ook deze verbouwing verliep in het geheel volgens afspraak en planning. De afwerking en schoonmaak na afloop was perfect.


Lees alle reviews over Boer Keukens of deel uw eigen ervaring op Qasa.nl. Het wordt gewaardeerd als u uw ervaring wilt delen.

Qasa logo


Lees hier de ervaringen over Boer Badkamers >

Lees hier de ervaringen over Boer Wonen >