Klanten over Boer Keukens

Bij Boer Keukens staat klanttevredenheid voorop en daarom zijn wij blij met de vele positieve reviews op Qasa.nl. Bent u nieuwsgierig geraakt na het lezen van de reviews? Bezoek onze winkel of vraag het Boer. Boek aan en ontdek de complete beleving!

Boer boek

Vraag nu uw Boer. Boek aan >

Ervaring familie Kuiper
‘We wonen nu echt in de keuken, we koken er graag, en ook na het eten blijven we hangen. We vinden onze nieuwe keuken prachtig geworden en het is precies wat we verwacht hadden.’
De ervaring van de familie Kuiper met Boer Keukens is vastgelegd in een film.

Bekijk de film over de ervaring van de familie Kuiper >

Voor
Oude situatie

Na
Nieuwe situatie

Ervaring familie Meijer
We hebben nu een prachtig huis, met de keuken als centrale ontmoetingsplek. En wat we wensten gebeurt echt: het is echt een droom die is uitgekomen!’

Lees meer over de ervaring van de familie Meijer >

image-2016-06-15 (8)

Een aantal reviews van onze klanten over Boer Keukens op Qasa.nl 

Deel ook uw ervaring met Boer Keukens>


Geschreven op 10 mei 2017:

Deskundig geholpen bij het uitzoeken van de keuken door Dave. Er werd goed meegedacht met onze wensen en gekeken naar wat er mogelijk was. De keuken is netjes in elkaar gezet door monteur Theo. Kleine obstakels werden gelijk opgelost en deskundig verholpen. Er werd goed gekeken naar de details, wat voor een mooie afwerking heeft gezorgd.


Geschreven op 28 februari 2017:

Op alle fronten is het ons goed bevallen. Vanaf het helpen in de winkel om de keuken uit te zoeken tot het plaatsen in huis. Afspraken die gemaakt werden, zoals de afgesproken tijden, werden altijd nagekomen. Zelfs als wij nog iets te vragen hadden o.i.d. werd er heel snel teruggebeld. De arbeiders waren kundig en ook nog eens gezellig! We zijn tevreden met onze nieuwe keuken! Allemaal bedankt!

klanten-over-boer-keukens-ervaring


Geschreven op 11 februari 2017:

Zeer goed en professioneel advies, meer dan genoeg keuzemogelijkheden. Adviseur Margriet dacht goed mee, top! Helaas toonde de eerste monteur deze professionaliteit minder. Hier is door Boer snel en adequaat op gereageerd. De volgende dag heeft een ervaren monteur onze keuken perfect geplaatst en zijn we erg blij met het eindresultaat!


Lees alle reviews over Boer Keukens of deel uw eigen ervaring op Qasa.nl. Het wordt gewaardeerd als u uw ervaring wilt delen.

Qasa logo


Lees hier de ervaringen over Boer Badkamers >

Lees hier de ervaringen over Boer Wonen >