Klus- en veilig wonen dag 10 december

Op zaterdag 10 december is het klus- en veilig wonen dag bij Boer Staphorst. Een gezellige dag van 10.00 tot 16.00 uur vol leuke activiteiten en veel voordeel op veiligheids- en klusartikelen. Ontvang beveiligingstips van ex-inbreker Evert Jansen en probeer een hole-in-one te blazen met een bladblazer!

Bekijk het persbericht over de klus- en veilig wonen dag >

Bekijk alle activiteiten en kom langs tijdens de klus- en veilig wonen dag:

Tip: Op deze demodag kunnen de kinderen heerlijke wintercupcakes versieren onder begeleiding in onze Bistro. Lees meer >

CupcakesVersieren

Tips voor het beveiligen van je woning
Wist je dat er in Nederland zo’n 250 inbraken per dag plaatsvinden? Dat willen we graag voorkomen! Daarom kun je op de klus- en veilig wonen dag bij Boer Staphorst anti-inbraaktips ontvangen van ex-inbreker Evert Jansen! Hij zal om 13.30 en 15.00 uur een presentatie geven over de juiste beveiliging van je woonhuis. Kijk mee door de ogen van een ervaringsdeskundige.

Een veilig huis met Boer >

activiteit1

Stanley dart actie
Probeer met 3 dartpijlen een zo hoog mogelijke score te gooien op ons dartbord en maak kans op een boormachine t.w.v. 180,- euro!

activiteit 2DeWalt in onze webshop >

Bladblazer golf
Probeer een hole-in-one te blazen met een bladblazer en win een Stanley zaklamp!

Demonstratie draadloos schakelmateriaal
Het KlikAanKlikUit systeem laat zien dat domotica niet duur hoeft te zijn. Er zijn zelfs startpakketten beschikbaar voor nog geen 30 euro! Zo kun je lampen, zonwering of apparaten door middel van een afstandsbediening gemakkelijk aan- en uitschakelen of openen en sluiten. Op de klus- en veilig wonen dag bij boer Staphorst laten we zien hoe eenvoudig dit systeem te installeren is.

activiteit4

Sleutelactie
Sleutel kwijt en alleen nog een reserve-sleutel? Geen paniek! Met onze speciale sleutelservice heb je binnen een paar minuten een nieuwe. Op de klus- en veilig wonen dag kun je extra voordelig nieuwe huissleutels, fietssleutels en autosleutels bij laten maken!

Bekijk de prijzen >

sleutels laten maken

Gratis je naam in een nieuwe bezem!
Maak het werken in de tuin een stukje leuker met je eigen unieke bezem. Op de klus- en veilig wonen dag bij Boer Staphorst kun je gratis je naam in het hout laten laseren bij aankoop van een straatbezem t.w.v. 2,95 euro. Daarnaast ontvang je een kortingsbon van 20% op een artikel van TalenTools naar keuze.

activiteit7

En als laatst, maar niet het minst, ontvangt iedere klant een gratis zakje Toggler pluggen!

Kom langs tijdens de klus- en veilig wonen dag bij Boer Staphorst. Volop voordeel en leuke activiteiten voor iedereen! 

image-2016-11-24 (1)

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *