Onze service

Met oprechte aandacht luisteren we naar jouw bouwplannen, denken we mee over de planning en stellen we alles in het werk om op de juiste momenten de bouwmaterialen te leveren. Wij nemen altijd de tijd voor jou, ongeacht met welk doel je bij ons komt. Want dat is onze bouwservice.

Waarom kiezen voor BouwPartner?

Op deze afdeling kun je profiteren van vele verschillende voordelen. Sinds 2011 zijn wij lid van de BouwPartner-formule. Dit betekent dat wij jou professionele kwaliteit kunnen bieden tegen zeer scherpe prijzen. Daar komen ook nog eens extra kortingen bij, naarmate je meer van de producten bij ons afneemt. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van jou als professional of particulier in de bouw.

Wij brengen graag jouw bouwmaterialen aan huis of naar de bouwplaats. Ook moeilijk bereikbare locaties zijn voor ons meestal geen probleem. Onze vrachtwagen heeft een kraan met een groot bereik waarmee bouwmaterialen bijvoorbeeld ook over een schutting of heg bezorgd kunnen worden. Zo kun je direct beginnen aan jouw klus! De bezorgkosten zijn afhankelijk van jouw bestelling en het bezorgadres. Wil je meer informatie of een bestelling doorgeven? Laat dan jouw gegevens achter op het formulier onderaan deze pagina. Voor direct contact kun je bellen naar 0522 – 466830 of een e-mail sturen naar [email protected].

De snelle bezorgservice

Kom je er tijdens het klussen achter dat je iets bent vergeten? Maak dan gebruik van de snelle bezorgservice. Een telefoontje naar onze bouwmaterialen afdeling is al voldoende. Om gebruik te kunnen maken van onze snelle bezorgservice, dan moet het materiaal te vervoeren zijn door één persoon en in een standaard bus passen.

Binnen een straal van 10 km:

  • Geen bezorgkosten bij een minimale order van 50 euro.
  • Bij een order minder dan 50 euro, wordt er € 7,50 bezorgkosten in rekening gebracht.

Buiten een straal van 10 km:

  • Boven de 10 kilometer berekenen wij € 1,50 per kilometer, dit geldt voor een minimale order van 50 euro.
  • Is het orderbedrag minder dan 50 euro, dan berekenen wij € 7,50 bezorgkosten + € 1,50 per kilometer boven de 10 kilometer.
    •  

Een eigen zaagservice

Uniek bij ons, een eigen zaagservice voor al jouw maatwerk. Want het kan zijn dat de gewenste afmeting er niet bij zit. In onze plaatzagerij zorgen dan onze zaagspecialisten ervoor dat het hout en plaatmateriaal op de millimeter nauwkeurig voor jou wordt gezaagd. Is er een kleine aanpassing nodig aan het materiaal, dan kun je tijdens het ophalen van de platen direct terecht in de plaatzagerij. Dan worden de platen op maat gezaagd. Maar is het een grotere zaagklus? Dan zagen onze specialisten ook op bestelling, neem van tevoren wel even contact op. In de meeste gevallen wordt het materiaal gratis op maat gezaagd! Maar gaat het om maatwerk? Lees dan hieronder over onze exclusieve timmerwerkplaats.

Alles op maat voor jou

Als geen ander weten wij dat in de bouw en/of verbouw het regelmatig voorkomt dat je maatwerk nodig hebt. In onze eigen timmerwerkplaats kun je altijd terecht voor maatwerk. Ook als je op maat gemaakte kozijnen of hout wilt renoveren voor jouw huis, dan kan onze timmerman jou ook helpen. Onze ambachtelijke timmerman, met jarenlange ervaring, neemt van tevoren jouw wensen op en komt dan met een passend voorstel. Je kunt het zo gek niet bedenken of hij kan het op maat maken. Van plaatmateriaal tot kozijnen en van deuren tot renovatiefreeswerk.

Huurtermijnen

  • Maximaal 4 uur; retour op de dezelfde dag
  • Eén dag; bijvoorbeeld 14:00 uur afhalen, de volgende dag vóór 14:00 uur terugbrengen
  • Weekend; vrijdagmiddag na 12:00 uur afhalen, maandagmorgen vóór 12:00 uur terugbrengen
  • Week; dinsdag om 14:00 uur afhalen, de dinsdag erna vóór 14:00 uur terugbrengen

Neem contact op met onze specialisten
Aan de achterzijde van onze winkel bevindt zich de ingang van BouwPartner Boer Staphorst, speciaal voor de professionele klusser. Hier kom je meteen in de bouwmarkt voor vakmensen, waar deskundig personeel je graag verder helpt. Voor direct contact kun je bellen naar 0522 – 466830 of een e-mail sturen naar [email protected]. Of neem contact met één van de verkopers via onderstaand formulier.

Heeft u een vraag over onze bouwmaterialen of wilt u contact opnemen voor een bestelling? Laat via het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

filter en sorteer