Over BouwPartner

Als Boer Staphorst zijn wij lid van de BouwPartner-formule. BouwPartner is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor de ZZP’er maar ook voor de aannemer. Je vindt hier een compleet assortiment van hout en bouwmaterialen. Je vindt het allemaal op één adres.

Vakkundig advies

BouwPartner is er voor de zzp’er en de aannemer. Veelal professionals die vakkundig advies kunnen waarderen en de spullen direct mee willen nemen. Daarom vind je op deze afdeling ruime voorraden en mocht het niet voorradig zijn, dan is het product snel leverbaar. Want wij zijn pas tevreden als jij je werk goed kunt uitvoeren. Als BouwPartner kennen wij de omgeving en de mensen en weten we welke materialen het beste werken. We kopen die zelf in, zodat we jou altijd de beste prijs kunnen bieden. En we leveren alles wat jij nodig hebt. Van gereedschap tot hout en van plaatmateriaal tot dakbedekking. Alles vind je op één adres.

Professionele kwaliteit tegen scherpe prijzen

BouwPartner is een groep zelfstandige bedrijven maar een aantal zaken regelen we samen. Bijvoorbeeld met de materiaalinkoop. Door de gezamenlijke inkoop kunnen we professionele kwaliteit voor een scherpe prijs bieden. Daar komen nog eens extra kortingen bij, naarmate je meer bij ons afneemt.

Ontdek de service van BouwPartner

De betrokken en deskundige bouwpartner om de hoek

BouwPartner bestaat uit een aantal zeer betrokken bedrijven, dit zijn over het algemeen familiebedrijven met hun wortels diep in de regio. Iedere vestiging heeft zijn eigen specialisme en richt zich geheel op de lokale markt in de buurt. Je kunt er altijd terecht voor advies, materialen en gewoon een lekker kopje koffie.BouwPartner is ook echt een trefpunt van de bouwprofessionals uit de eigen regio. Je komt altijd iemand tegen die van belang kan zijn voor jouw volgende klus. Dus je kunt hier heel goed netwerken voor jouw eigen onderneming.

Wil je meer weten over de BouwPartner? Kom dan eens langs in onze winkel en ontdek wat deze afdeling allemaal te bieden heeft voor jou! Omdat je als zzp’er en aannemer meestal vroeg begint, heeft deze afdeling andere openingstijden dan de rest van de winkel.

Bekijk de openingstijden van onze BouwPartner afdeling

filter en sorteer