Schilderstape

Ben je van plan om de muren, deuren of andere oppervlaktes te gaan verven? Dan kun je eigenlijk niet zonder schilderstape. Een foutje met een uitschieter is soms snel gemaakt en verf secuur aanbrengen is bijna onmogelijk. Met de schilderstape voorkom je dat verf op oppervlaktes komt waar het niet hoort.

Een ruim assortiment

Schilderstape is heel erg handig, want met een kwast kun je niet overal precies bij. Met de tape kun je ervoor zorgen dat de verf alleen op de benodigde plek terecht komt. Het wordt ook wel afplaktape genoemd. Voor het schilderen van een muur maak je heel vaak gebruik van een grote verfroller. Een ongeluk van een uitschieter zit dan in een klein hoekje. Plak daarom altijd de randen en plinten af met het schilderstape, je kunt dan eenvoudig grote banen maken zonder op te letten of je recht aan het verven bent. Om de tape extra goed te laten plakken, dan is het verstandig om de ondergrond stof-, vuil- en vetvrij te maken met een sopje met allesreiniger.

Bij Boer Staphorst heb je veel keuze uit verschillende soorten schilderstape. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en maten. Een voordeel van schilderstape met een kleurtje is dat het vooral goed opvalt op een witte ondergrond. Je ziet heel duidelijk waar de tape zit. Wil je de tape buiten gebruiken? Let dan wel even op of de tape buiten gebruikt kan worden. Wij hebben een breed assortiment schilderstape, er is altijd een passende tape te vinden voor jouw klus. Wil je meer informatie? Vraag dan één van onze verfadviseurs, zij helpen je graag verder.

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer