Kniepertjes bakken voor het goede doel

Wie kent ze niet? Overheerlijke kniepertjes. En op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 december is het weer zover; dan worden er kniepertjes gebakken bij Boer Staphorst voor het goede doel! Stichting Staphorst helpt Gambia staat namelijk bij de uitgang kniepertjes te bakken en verkopen.

Wat doet Stichting Staphorst helpt Gambia?

In 2010 hebben ze het plan opgevat om financiële hulp te bieden aan gezinnen en een school. Er wordt niet alleen hulp geboden om hen te voorzien van eten maar ook de mogelijkheid om zichzelf in dagelijks onderhoud te kunnen voorzien.

Stichting Staphorst helpt Gambia stelt zich ten doel om naast de bestaande school in Wellingara 8 nieuwe lokalen te bouwen en in te richten met een bijbehorende studiezaal. Samen willen ze het toekomstperspectief van kinderen en jongvolwassenen in Gambia verbeteren. Ze ondersteunen het onderwijs in Gambia door middel van het inbrengen van middelen. Hiermee willen ze de armoede bestrijden en de kansen op werk en ontplooiing verbeteren. De stichting biedt mogelijkheden tot onderwijs aan kinderen. Mede hierdoor worden de kansen vergroot zodat de kinderen later als volwassenen een eigen en onafhankelijk bestaan kunnen opbouwen.

Mede dankzij het geld dat Stichting Staphorst helpt Gambia ophaalt met het verkopen van kniepertjes kunnen zij hun doelen verwezenlijken.

Dus kom langs en genieten van de heerlijke kniepertjes!

Bekijk hier onze openingstijden >

kniepertjes-goede-doel-gambia1

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *