Nieuw: de La Majorelle collectie van Pip Studio

Pip Studio heeft een compleet nieuwe collectie ontworpen: de La Majorelle collectie. Deze collectie weet zich compleet te onderscheiden van eerdere collecties van Pip Studio, maar toch zijn de kenmerkende elementen van het merk duidelijk terug te zien in deze collectie. De La Majorelle collectie is sinds kort te koop bij Boer Staphorst. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

Bekijk hier ons volledige assortiment van Pip Studio >

Kenmerkende elementen in een nieuw jasje

Pip Studio heeft onlangs een nieuwe collectie uitgebracht, waarin kenmerkende elementen van het merk terug te zien zijn. Zo zijn bloemen en kleurtjes te zien, die ook herkenbaar zijn uit eerdere collecties va Pip Studio. De kleuren die Pip Studio normaal gebruikt in haar designs zijn opvallend en kleurrijk. In de designs van de Majorelle collectie zijn rustigere tinten gebruikt, waardoor de Majorelle collectie zich compleet weet te onderscheiden van de andere collecties.

Pip Studio La Majorelle PipStudio_LaMajorelleTeapot

Botanische tuinen

De Majorelle collectie is een ode aan botanische tuinen van over de hele wereld. Botanische tuinen hebben een grote diversiteit aan kleurrijke bloemen en daarop is deze nieuwe collectie geïnspireerd. In de collectie is een combinatie tussen bloemen, palmbomen en aapjes te zien. Deze combinatie geeft een uniek en speels effect. Door deze combinatie vervolgens weer te combineren met streepjes en stipjes, krijgt het ontwerp een moderne twist.

PipStudio_LaMajorelleStationery-klein-min_optimized PipStudio_LaMajorellePlates

Eten en drinken wordt een feestje

Pip Studio heeft, naast servies, ook glazen ontworpen voor de La Majorelle collectie. De glazen zijn bedrukt met een gouden, sprookjesachtig landschap. Het sprookjesachtige landschap geeft een speels effect en de gouden kleur geeft de glazen een chique touch. Eten en drinken met dit servies en deze glazen wordt een feestje!

Pip Studio La Majorelle Pip Studio La Majorelle

Wat vind jij van de nieuwe La Majorelle collectie van Pip Studio? Kom eens gezellig langs bij Boer Staphorst, want deze nieuwe collectie is nu te koop in onze winkel!

Bekijk hier onze openingstijden >

Pip Studio La Majorelle

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *