Ladies & Men's Night 2022

Yessss, we mogen weer! De opvolger van onze succesvolle Ladies Nights en Mannenavonden is een feit. Pak de agenda erbij & noteer vrijdagavond 23 september groots in de agenda, want op deze datum organiseren we namelijk onze eerste Ladies & Men's Night. De entree is gratis en de deuren zijn geopend vanaf 18.30 uur. Wil jij al verzekerd zijn van kaarten voor onze Ladies & Men's Night? Scroll dan naar onderen en bestel jouw kaarten.

Kaarten reserveren

Wil jij verzekerd zijn van toegang tot onze Ladies & Men's Night op vrijdagavond 23 september? Reserveer dan hieronder alvast jouw gratis kaart(en).

Let op, de kaarten voor de Ladies & Men's Night ontvang je in de week van 19 september per mail. Vergeet ook zeker niet in jouw spambox te kijken. 

Deze avond is dit keer dus niet alleen voor mannen of vrouwen, maar juist een gecombineerd evenement waar iedereen mag komen. Hoe leuk is dat?! Dompel jezelf onder in een avond vol demonstraties van bekende merken, kraampjes van lokale ondernemers, leuke (verrassende) activiteiten, proeverijen, winacties, trends en niet te vergeten lekkere hapjes & drankjes. Al met al belooft het een gevarieerde en bovenal gezellige avond te worden! Dus trommel jouw familie, vrienden, vriendinnen, buren of partner op voor een gezellig avondje uit bij Boer Staphorst.