Nieuw bij Boer: Lammers & Lammers

Nieuw bij Boer Staphorst: de beeldige handgemaakte poppetjes van Lammers & Lammers. In de Randstad worden mensen altijd helemaal lyrisch van deze poppetjes en nu maken ze ook hun intrede bij ons. Ben je nog niet bekend met deze poppetjes? Dan introduceren we ze graag bij je!

Handgemaakt uit Haarlem

De poppetjes van dit unieke merk worden vaak ook wel pupkes genoemd. De porseleinen pupkes worden allemaal in Haarlem gemaakt door twee zussen, genaamd Lammers & Lammers. Vandaar ook de naam van dit merk. Alle poppetjes worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. En dit zorgt ervoor dat ieder kunstwerk uniek is. Er zijn verschillende soorten poppetjes. Zo heb je gewone poppetjes die je leuk in een vakkenkast kunt zetten. Maar er zijn ook poppetjes waarin je een bloemetje in het hoofd kunt stoppen of een kaars erbovenop kunt zetten.

Lammers & Lammers

Wij noemen ze ook wel traditioneel met een trendy twist. Zo omschrijven wij echt de beeldjes van Lammers & Lammers. Heel erg leuk als kunstobject in jouw interieur, een echte toevoeging. Maar ze zijn echt helemaal leuk als vaasje voor een bloemetje of als kaarsenhouder. De poppetjes zijn er in verschillende groottes en kleuren. De lengtes variëren tussen de 14 en 25 cm. Daarnaast zijn ze er in de kleuren wit, groen, roze, grijs, mint, blauw of geel. Zo zit er dus altijd wel een poppetje bij die in jouw interieur past!

Lammers & Lammers Lammers & Lammers

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar deze poppetjes? Je vindt ze vanaf nu in onze winkel op de decoratieafdeling. Zien we je snel?

Ontdek onze openingstijden >

Lammers & Lammers

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *

    De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

     

    Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden