Ledro terrasoverkapping

Een Ledro terrasoverkapping is een uitgebreid basismodel. Deze terrasoverkapping is uniek door het strakke design, degelijke materialen en een uitval van maar liefst 4 meter! En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Ledro terrasoverkapping

De Ledro terrasoverkapping van Verano is een stabiele aluminium overkapping die leverbaar is met zowel polycarbonaat als glazen dakplaten. Uniek aan deze terrasoverkapping is de uitval van maar liefst 4 meter! De robuuste tussenpalen zorgen voor extra stevigheid.

De terrasoverkapping is standaard beschikbaar in het wit, ivoor en antraciet structuurlak. Tegen een meerprijs is de terrasoverkapping leverbaar in diverse RAL kleuren. Daarnaast heeft u de keuze uit een rond of recht gootprofiel.

Terrasoverkapping op maat

Deze terrasoverkapping is helemaal samen te stellen naar eigen wens en behoefte. Wij helpen u graag uw ideale terrasoverkapping samen te stellen aan de hand van een persoonlijk advies.

Plan uw afspraak of neem contact op >

ledro-terrasoverkapping-verano-boer

Voor elke situatie een oplossing

De V908 Ledro heeft een variabele hellingshoek van maar liefst 7 tot 18 graden en is daarmee geschikt voor bijna elke situatie. Daarnaast is deze overkapping maximaal 14 meter breed en 4 meter diep, en dat is zeer uniek!

ledro-terrasoverkapping-ledverlichting

Extra opties
De Ledro terrasoverkapping biedt verschillende uitbreidingsmogelijkheden en is ook verkrijgbaar met LED-verlichting. Zo kunt u ook ’s avonds blijven genieten van uw mooie overkapping!

ledro-terrasoverkapping-verano-boer1

Kenmerken
  • Uitgebreid basismodel
  • Uniek met een uitval van 4 meter
  • Sterke aluminium behuizing
  • Glazen dakplaat of polycarbonaat
  • Verkrijgbaar met LED-verlichting
  • CE-gemarkeerd

Bekijk ook onze basis terrasoverkapping (model Iseo) of de comfort terrasoverkapping (model Garda).

Heeft u een vraag over zonwering of wilt u een afspraak maken met onze zonweringsspecialist? Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen. Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.

  • * verplichte velden