LiquidDesign; een milieuvriendelijke gietvloer

Nieuw op onze vloerenafdeling zijn de LiquidDesign vloeren. Deze vloer is niet de gietvloer die we (waarschijnlijk) allemaal wel kennen… LiquidDesign is namelijk een nieuw soort vloer met een natuurlijke look & feel. Gemaakt van kurk, lijnolie en biopolymeerbindmiddel. Allemaal natuurlijke grondstoffen, dus milieuvriendelijk! Benieuwd hoe je deze vloer kan toepassen?

Scandinavisch, modern, landelijk, stoer en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Eigenlijk past een gietvloer bij iedere woonstijl, want een gietvloer is vrij neutraal. Met de 32 verschillende kleuren van LiquidDesign weet je zeker dat er een kleur voor jou tussenzit.

Stoere boerderij

In een stoer interieur vind je vaak de kleuren zwart, grijs, cognac en donkergroen terug. Het is belangrijk om daarmee rekening te houden! Het is bijvoorbeeld mooi om voor een kleur of kleurtint te kiezen die ook al terug komt in je interieur. Zo is er bij deze boerderij gekozen voor een donkergrijze LiquidDesign vloer die mooi aansluit bij alle kleuren in huis. Daarnaast zorgen de houten meubels voor een warme en gezellige sfeer.

Liquid Design

Liquid Design
Project van Van Molenaar & Bol & Van Dillen Architecten met  ICM projectinrichting bij familie Bol.

Zelfs voor de badkamer

De LiquidDesign vloeren worden veel toegepast in woonkamers, keukens en eetkamers. Maar de vloer kan ook prima gebruikt worden in de badkamer! Deze badkamer is een mooi voorbeeld. De donkergrijze vloer past namelijk erg mooi bij de oude houten balken. Met de grijze variant leg je een prachtige basis voor bijvoorbeeld een zwart-naturel interieur.


Binnenhuisadviseur StudioBuel

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Onze vloerspecialisten helpen je graag verder! 

Bekijk hier onze openingstijden >

Liquid Design

2 reacties

 1. Jacquelien Klein - Wat kost dit per m2 incl leggen?

  • Danique Pierik - Goedemorgen Jacquelien,

   Bedankt voor uw reactie. Ik heb het even nagevraagd op onze vloerenafdeling. Een LiquidDesign vloer kost per m2 90 euro op basis van normaal egaliseren (2 à 3 mm). Bij het inmeten controleert de vloerspecialist de vloeren hierop. Deze kosten zijn nog exclusief reiskosten. Want voor het opbrengen van een LiquidDesign vloer moeten de specialisten diverse keren langskomen.

   De gemiddelde verwerkingstijd met aanbrengen van de toplaag is circa 2 weken. Maar voor het beste advies kunt u natuurlijk hierover in gesprek met onze vloerspecialisten.

   Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *