Dé slimme raamdecoratie: Luxaflex PowerView

Wakker worden met het zonlicht op jouw gezicht of bij zonsondergang de kou buiten houden. Met het Luxaflex PowerView systeem wordt de mooiste raamdecoratie nu ook de slimste. Stel jouw raamdecoratie eenvoudig in naar jouw persoonlijke voorkeuren.

Hoe werkt het systeem?

De raambekleding van Luxaflex is zowel mooi als intelligent. De raamdecoratie kan namelijk bestuurd worden door middel van een innovatief, draadloos systeem: Luxaflex PowerView. Met Luxaflex PowerView kun je jouw raamdecoratie instellen op jouw voorkeuren en de raamdecoratie automatisch aan laten sturen door het draadloze systeem. Hiermee creëer je heel gemakkelijk de perfecte lichtinval, energie-efficiëntie en dagelijks gemak.

Luxaflex PowerView systeem Luxaflex Powerview Systeem

Je kunt met het PowerView systeem ook scenes creëren voor elke ruimte in jouw huis. De scenes worden gecreëerd voor gelegenheden of situaties, zoals een filmavond of weersomstandigheden, waarop jouw raamdecoratie vervolgens inspeelt door middel van de voorkeuren die jij hebt aangegeven. Ook kun je jouw raamdecoratie instellen op zonsopkomst en zonsondergang. Dan gaat de raamdecoratie omhoog, wanneer de zon opkomt, en naar beneden, wanneer de zon onder gaat. Raamdecoratie die perfect inspeelt op al jouw wensen!

Jaloezieën

Voordelen Luxaflex PowerView

Het PowerView systeem van Luxaflex heeft vele voordelen, namelijk:

 • Het systeem wordt aangedreven door batterijen 
  Bijna alle PowerView raamdecoratie werkt op batterijen en is daardoor gemakkelijk te installeren.
 • Het systeem heeft een flexibele programmering
  Je kunt gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities.
 • Het systeem is erg kindvriendelijk
  Eenvoudig, batterij-aangedreven en koord vrije werking is veiliger voor kinderen en huisdieren.
 • Het systeem heeft een nauwkeurige bediening
  PowerView Motorisation maakt het mogelijk om de Luxaflex raamdecoratie nauwkeurig te bedienen.
 • Het systeem is erg energiezuinig
  Berekent het tijdstip van zonsopgang- en ondergang waardoor jouw raamdecoratie automatisch in beweging komt.

Jaloezieën

Bediening

Er zijn meerdere manieren waarop de Luxaflex raamdecoratie bediend kan worden. Dit is namelijk bediening door middel van de Pebble Afstandsbediening, wandbediening en bediening door middel van de Scene controller.

Pebble Afstandsbediening
Met de Pebble Afstandbediening heb je toegang tot het hele PowerView systeem. Je kunt alle raamdecoratie aansturen. Van één enkel raam tot het hele huis. De Pebble Afstandbediening is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.

Wandbediening
Naast de Pebble Afstandsbediening kun je kiezen voor een wandbediening. Het systeem werkt hetzelfde als de Pebble Afstandsbediening. De wandbediening heeft namelijk toegang tot het hele PowerView systeem. In tegenstelling tot de Pebble Afstandsbediening, is de wandbediening op een vaste plek in jouw huis geïnstalleerd en daarom niet te verplaatsen.

Scene Controller
Een derde en laatste bedieningsmogelijkheid is de Scene Controller. De Scene Controller is gekoppeld aan de PowerView Hub. De PowerView Hub is gekoppeld aan jouw netwerk. Dit maakt dat je jouw raamdecoratie kan bedienen door middel van een app op jouw smartphone of tablet.

Benieuwd geworden naar het Luxaflex PowerView systeem of andere raamdecoratie? Wij helpen je graag verder in onze winkel of maak een afspraak met één van onze specialisten.

Bekijk onze openingstijden >

Luxaflex

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *