Luxe terrasoverkapping

Een Riva terrasoverkapping is een pareltje voor in de tuin. De uitvoering is luxe met een stijlvolle uitstraling. Met de terrasoverkapping Riva is het altijd comfortabel genieten. Deze uitvoering is een aanrader voor de bredere terrassen.

Riva terrasoverkapping

Het model wordt standaard geleverd met gelaagd en helder veiligheidsglas. Glas zorgt voor een luxe uitstraling en behoudt het daglicht. Indien gewenst kan er gekozen worden voor polycarbonaat helder of opaal. De standaard geleverde kleuren zijn ivoor, wit of antraciet structuurlak. Vele overige RAL-kleuren zijn ook verkrijgbaar.

Luxe terrasoverkappingen - Boer Staphorst

De Riva terrasoverkapping kan geleverd worden vanaf 2 meter breed en tot een diepte van 4 meter. De unieke uitbreidingsopties bieden u de mogelijkheid om een ultra comfortabele plek te creëren, bijvoorbeeld met zonwering, een schuifpui of geïntegreerde verlichting.

Terrasoverkapping op maat

De Riva terrasoverkapping biedt vele mogelijkheden en extra’s. Dat maakt het samenstellen van uw ideale terrasoverkapping niet gemakkelijk. Onze zonweringsspecialist helpt u graag verder aan de hand van een persoonlijk advies.

Plan uw afspraak of neem contact op >

Riva terrasoverkapping

Kenmerken:           

  • Luxe uitvoering
  • Stijlvol design
  • Bijzonder stevig, slechts twee palen nodig bij 6,5 meter breed.
  • Unieke uitbreidingsopties
  • Glazen dakplaat
  • CE-gemarkeerd

 

afbeelding garda brochure
Ontvang meer informatie in de brochure >


Lees ook de mogelijkheden van een of de comfort terrasoverkapping (model Garda).

Heeft u een vraag over zonwering of wilt u een afspraak maken met onze zonweringpecialist? Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen. Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.

  • * verplichte velden