Maak heerlijke pizzabonbons

Geen chocoladebonbons maar pizzabonbons. Verras uzelf en uw gasten met deze heerlijke variatie. Het recept is eenvoudig en snel te bereiden.

Pizzabonbons

Bereidingswijze:

1. Snij een plakje bladerdeeg in vieren, leg deze stukjes in de muffinvorm. Prik een paar gaatjes op de bodem. Het bladerdeeg zet uit tijdens het bakken en anders wordt alle vulling eruit gedrukt.
Doe daarom de bakjes ook niet al te vol.

2. Schep een klein beetje tomatensaus in de gevormde bakjes. Vul de bakjes aan met geraspte kaas en salami snippers.

3. Breng de puntjes naar elkaar toe en knijp deze goed vast. Smeer de bovenkant in met het ei en strooi hier wat Italiaanse kruiden over.

4. Bak de pizza bonbons in 14 minuten op 225 graden gaar.

Ingrediënten

  • bladerdeeg (haal 4 hapjes uit een plakje bladerdeeg)
  • tomatensaus (Tosti Quick is een aanrader, hier zitten ook al wat groenten door)
  • geraspte kaas
  • salami
  • Italiaanse kruiden
  • geklutst eitje

 

Eet smakelijk!

Bron: Laura’s Bakery

Pizza-bonbons-bladerdeeg-bakjes-gevuld-met-pizza-ingredienten. bewerkt.jpeg

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *