Maak je huis eigen met Boer.

Er is in de Oktober Woonmaand weer van alles te beleven bij Boer! In oktober geven wij jou volop inspiratie, tips en helpen we je graag met al je persoonlijke woonvragen om jouw huis helemaal eigen te maken. Daarnaast zijn er vele leuke activiteiten gepland! Bekijk alle activiteiten hieronder:

Zaterdag 13 oktober

Trendlezing Monique van der Reijden
Monique is in de interieurwereld een bekend gezicht, je kunt haar kennen van o.a. het tv-programma De Designdroom. Zaterdag 13 oktober komt Monique bij ons een trendlezing en helpt ze je graag verder met de allernieuwste trends op het gebied van interieur, hoe je deze trends vervolgens toepast in huis en met jouw brandende woonvragen!

Meer informatie over de trendlezing van Monique >

 Monique van der Reijden

Demonstratie Philips Hue
Verlichtingsspecialist Kimberley demonstreert de Philips Hue in de winkel en laat jou alles zien op het gebied van slimme verlichting!

Plokko wanddecoratie
Binnenkort is Plokko bij Boer Staphorst verkrijgbaar! Op zaterdag 13 oktober geeft het merk alvast een voorproefje van hun collectie in de winkel.

Plokko bij Boer Staphorst

Vrijdag 19 oktober

Styling adviesdag
Wil je op weg geholpen worden met de styling en inrichting van jouw huis? Op 19 oktober geven onze professionele stylistes jouw advies. Maar let op: vol = vol! Schrijf je in voor de adviesdag!

Demonstratie ‘live gieten‘ van Valence design
Het opkomende merk Valence Design komt op vrijdag 19 oktober langs en ze komen live demonstraties geven van het gieten van hun producten!

Valence Design

Zaterdag 20 oktober

Verlichting adviesdag
Heb jij vragen over een lichtplan? Of weet je echt niet wat je aanmoet met de verlichting in huis? Vraag het interieurstyliste Ellen Vegter. Meer informatie? Lees hier alles over de verlichting adviesdag.

Workshop Pure & Original
Pure & Originial komt weer langs en geeft een workshop over Fresco kalkverf of Marrakech Walls (betonlook). Lees meer informatie over de workshop van Pure & Original.

Workshop macramé wandhanger maken
Lees hier meer over de workshop macramé wandhanger maken.

Brinker karpetten
Advies door de Brinker karpettenspecialist!

Harpiste Mechteld Karlien de Jongh
Er speelt live in de winkel een harpiste.


Woonkalender

In de maand oktober hadden wij elke werkdag een leuke verrassing voor je! Een stylingtip, nieuwe collectie, favoriet item, aanbieding of evenement: elke dag zat er iets achter het luikje verstopt waarmee wij jou hebben geholpen om jouw huis eigen te maken. Want oktober is woonmaand en dat betekent dat we weer lekker in huis bezig mogen zijn.

Ga naar de woonkalender >