Maak je huis eigen met Boer.

In de oktober woonmaand hebben wij volop inspiratie, tips en antwoorden gegeven op persoonlijke woonvragen waarmee wij jou hebben geholpen om jouw huis eigen te maken. Daarnaast zijn er leuke activiteiten geweest in onze winkel tijdens de oktober woonmaand! Bekijk het allemaal hier.

Woonkalender

In de maand oktober hadden wij elke werkdag een leuke verrassing voor je! Een stylingtip, nieuwe collectie, favoriet item, aanbieding of evenement: elke dag zat er iets achter het luikje verstopt waarmee wij jou hebben geholpen om jouw huis eigen te maken. Want oktober is woonmaand en dat betekent dat we weer lekker in huis bezig mogen zijn.

Ga naar de woonkalender >


Woonfolder

In onze woonfolder kun je je laten inspireren door onze unieke collectie woonmerken van o.a. Urban Cotton, vtwonen, Zuiver en HK living. Of kom naar de winkel en laat je inspireren.

actiekrant-december-wonen-1

Ga naar onze woonfolder >


Interieuradvies op maat

Er zijn zoveel mogelijkheden wanneer u een woning wilt inrichten of restylen. Onze ervaren stylisten helpen u graag met het maken van de juiste keuzes aan de hand van een interieuradvies op maat.

Voorkant flyer interieuradvies op maat

Bekijk hier de mogelijkheden van interieuradvies op maat >