Maak je huis eigen met Boer.

Het najaar is weer begonnen en dat betekent weer volop inspiratie opdoen tijdens de woonmaanden. In de maanden oktober, november en december is er weer van alles te beleven bij Boer! Beken kleur & maak je huis nog meer eigen!

Wij geven jouw volop inspiratie, tips en helpen je graag met al jouw persoonlijke woonvragen om jouw huis helemaal eigen te maken. Tijdens deze woonmaanden zijn er vele leuke activiteiten gepland. Bekijk alle geplande activiteiten hieronder.

Donderdag 24 oktober

Gratis Dock Four adviesdag
Jij kunt jouw eigen unieke en functionele wanddecoratie heel gemakkelijk zelf creëren met een Dock Four. Heb jij jouw oog al laten vallen op de wandpanelen van Dock Four en wil je ook zulke wanddecoratie in huis? Maar heb je hulp en advies nodig bij het juiste materiaal en de kleurstelling. Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze stylisten om samen een jouw unieke wand te creëren.

Schrijf je in voor het advies >

Dock Four

Zaterdag 26 oktober

Philips Hue demonstratie
Bekijk tijdens deze demonstratie de mogelijkheden van Philips Hue door een VR-bril en laat je adviseren door onze specialisten.

Fiskars demonstratie
Fiskars komt langs in onze winkel en laat je graag alle mogelijkheden van hun producten zien. Waarbij jij kennis maakt met de mogelijkheden van hun tuingereedschap. Aanwezig van 10.00 tot 16.00 uur in onze winkel.

Stoopen & Meeûs
Hoe leuk is het om je eigen persoonlijke kleur te maken? Met de collectie van Stoopen & Meeûs is dit zeker mogelijk! Als een doe-het-zelver kun je hier perfect mee aan de slag. Je mixt & matcht jouw eigen persoonlijke kleur. In een demonstratie van 14.00 – 16.00 uur laat Stoopen & Meeûs graag zien hoe je jouw persoonlijke verfkleur mixt.

Kookdemonstratie Siemens
Ben je je aan het oriënteren op het gebied van keukens en/of keukenapparatuur? Wil je advies over een apparaat of vind je koken gewoon heel leuk om te doen? Kom dan langs bij de kookdemonstratie van Siemens. Tijdens deze kookdemonstratie krijg je productinformatie over een bepaald type stoomoven, fornuis of gewoon hoe je de lekkerste gerechten bereidt. Gedurende de kookdemonstratie worden lekkere, kleine hapjes klaargemaakt waar je van kunt proeven. De kok beantwoordt al jouw vragen en laat jouw verschillende gerechten uit de apparaten proeven. De showroomkok is aanwezig van 10.00 tot 16.00 uur.

AEG kookdemonstratie

Zaterdag 2 november

Workshop flessentuin
Dé trend van dit moment, het maken van een flessentuin. En jij kan nu zelf aan de slag met dit mini-ecosysteem. Want op zaterdag 2 november komt Marjanne van Marjannemaakt in onze winkel meerdere workshops flessentuin maken geven. Let op, want vol is vol!

Schrijf je snel in voor de workshop >

Workshop flessentuin

Interieuradvies
Wil je op weg worden geholpen met de styling en inrichting van je huis? Schrijf je dan in voor het interieuradvies. Onze professionele styliste helpt je graag en geeft antwoord op al jouw woonvragen. Vol is vol!

Schrijf je in voor het interieuradvies >

Verlichting advies
Heb jij vragen over een lichtplan en weet je niet wat je moet doen met de verlichting in huis? Onze stylistes geven jouw graag advies op het gebied van verlichting. Zij helpen je zaterdag 2 november graag verder met een verlichtingsadvies van een uur. Vol = Vol!

Schrijf je in voor het verlichting advies >

styling-studio-stylistes-boer-staphorst

Philips Hue demonstratie
Bekijk tijdens deze demonstratie de mogelijkheden van Philips Hue door een VR-bril en laat je adviseren door onze specialisten.

Zaterdag 30 november

Interieuradvies
Wil je op weg worden geholpen met de styling en inrichting van je huis? Schrijf je dan in voor het interieuradvies. Onze professionele styliste Susan Gansekoele van SusStyling helpt je graag en geeft antwoord op al jouw woonvragen. Vol is vol!

Schrijf je in voor het interieuradvies >


Boer. Woonkalender

In oktober, november en december, onze woonmaanden, hebben wij vanaf 19 oktober wekelijks een leuke verrassing voor je! Een nieuwe collectie, een stylingtip, een interieurtrend, aanbieding of evenement: wekelijks zit er iets achter het luikje verstopt waarmee wij jou helpen om jouw huis eigen te maken. Want de woonmaanden zijn weer begonnen en dat betekent dat we weer lekker in huis bezig mogen zijn.

Schrijf je in voor de Boer. Woonkalender >