Maak je tuin zomer klaar!

De temperaturen lopen op… Nog even en het tuinseizoen kan weer beginnen! Dit betekent dat de tuin weer lente/zomer klaar kan worden gemaakt. Heb jij dit nog niet gedaan? Dan helpen we je hier graag bij met de onderstaande ideeën!

Outdoor loungehoek
Creëer je eigen plekje om heerlijk te relaxen of gezellig met je vrienden te genieten van het prachtige weer. Op een bijzettafeltje staan hapjes en drankjes voor een gezellige middag. Heb je geen zin om de hele dag in de zon te zitten? Vergeet dan niet een parasol of een schaduwdoek.

Tip: Maak je loungeset extra mooi door deze aan te kleden met kussens. Kies bijvoorbeeld voor kussens met een grafische print als opvallend detail.

trendy loungebank

Bekijk hier onze mogelijkheden om je eigen loungehoek te creeëren >

Barbecue
Gezellig buiten eten samen met je familie of vrienden met een barbecue. De buitenkeukens van tegenwoordig gaan een stapje verder dan de traditionele barbecue: hiermee kan je zelfs koken, bakken, pizza’s maken of vlees en groenten roosteren. Genieten!

barbecue Weber

Bekijk hier onze mogelijkheden aan barbecues en buitenkeukens>

Terrasverwarming
’s Avonds nemen de temperaturen vaak af. En dat net wanneer je gezellig aan het natafelen bent. Terraswarming is hiervoor de perfecte oplossing. Terrasverwarming biedt warmte, maar creëert ook gezelligheid en sfeer. Daarnaast heb je er een prachtige luxe element in je tuin bij!

Bekijk hier onze mogelijkheden aan terrasverwarming >

Zwembad
Als de temperaturen in de zomer echt gaan oplopen is een zwembad een heerlijke verkoeler. Tegenwoordig heeft niet iedereen hier het budget en ruimte voor in de tuin. Geen probleem! Een opblaasbadje is ook een prima oplossing. Gemakkelijk op te zetten met de warme zomerdagen en zorgt voor veel zwemplezier!

zwembad artikelen

Bekijk hier onze mogelijkheden aan zwembaden >

Tuinverlichting
En voor de echte nachtbrakers: de tuinverlichting! Kies voor kleine spotjes tussen de beplanting of voor verlichting langs het tuinpad. Dit creeërt een luxe uitstraling aan je tuin.

LED-buitenverlichting

Bekijk hier onze mogelijkheden aan tuinverlichting >

Wil jij je tuin ook zomer klaar maken? Kom dan langs in onze winkel!

buitenkeuken

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *