Maatwerkkasten

Een maatwerkkast uitzoeken bij Boer Staphorst heeft vele voordelen. Oplossingen op maat, ruimte wordt optimaal benut, naar eigen smaak samenstellen, hoogwaardige kwaliteit en persoonlijk advies. Bij een maatwerkkast is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze eigen inmeet- en montageservice.

Oplossingen op maat

Een maatwerkkast wordt ontworpen op basis van de ruimte. Op de millimeter nauwkeurig wordt de kast ontworpen waardoor er voor elke ruimte een passende kast mogelijk is. Zo wordt elke ruimte optimaal benut in zowel de kast als in de kamer. Schuine wanden of zelfs ongelijke wanden, er is altijd een oplossing.

web-Raffito_Loft_NatuurWarm_2-deurs_open

Bekijk onze openingstijden >

Nieuw: industriële stijl

De woonstijl industrieel is tegenwoordig niet meer weg te denken in het interieur. Bij industrieel wonen draait het om de juiste materialen. Kenmerkende materialen van een industriële woonstijl zijn materialen zoals metaal en staal. Nieuw op het gebied van industrieel wonen is de maatwerkkast. Een industriële maatwerkkast geeft bijvoorbeeld uw slaapkamer een stoere look.

industriele-kast-Boer-maatwerk

Persoonlijk advies

Een maatwerkkast laten maken is geen kant- en klare klus. Samen met één van onze medewerkers wordt er een maatwerkkast op maat ontworpen en naar persoonlijke wensen samengesteld. Ook voor advies over de verschillende materialen en extra mogelijkheden kunt u bij onze ervaren medewerkers terecht. Maak vrijblijvend een afspraak.

Plan uw afspraak >

web-Raffito_paneeldeur_2-deurs_krijtbordzwart_open

Naar eigen smaak samenstellen

De keuze voor het ontwerpen van een kast is oneindig groot. Er zijn vele verschillende stijlen en materialen verkrijgbaar. Bij een maatwerkkast bepaalt u uw eigen indeling maar ook het interieur aan de buitenkant is naar eigen wens samen te stellen. Voor het compleet maken van de kast zijn er diverse accessoires mogelijk zoals verlichting, schoenenrek of een uittrekbaar garderobelift.

Hoogwaardige kwaliteit

Van een maatwerkkast mag iedereen hoge kwaliteit verwachten. Bij Boer Staphorst zien wij dit ook als een vanzelfsprekendheid. Om de garantie van kwaliteit te waarborgen bestaat het assortiment maatwerkkasten uit drie merken; Allure, MW-kasten en Raffito. Met deze drie merken bieden wij voor iedereen topkwaliteit in elke prijsklasse.

Meer over Raffito >

Allure  MW logo_NL  raffito_logo

Inmeet- & Montage service

Bij Boer Staphorst hebben we een eigen inmeet- en montageservice. Onze ervaren specialisten komen bij u thuis voor het inmeten, dit wordt op de millimeter nauwkeurig gedaan. Wij garanderen u hiermee dat de afmetingen van uw maatwerkkast kloppend zijn. Zo ontstaan er geen verrassingen tijdens het monteren.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - kasten op maat

Heeft u een vraag over onze maatwerk kasten of wilt u een afspraak maken met onze kastenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden