Nieuwe marmoleum collectie van Forbo

Met trots presenteert Forbo de nieuwe Marmoleum Marbled collectie! Gemaakt, geïnspireerd en betrouwbaar door de natuur. Een marmoleum vloer die mooi is voor binnen, maar zeker ook geschikt is voor buiten. De collectie heeft maar liefst dertig nieuwe fraaie kleuren en twee dessins, genaamd Terra en Splash. 

Waarom een marmoleum vloer?

Marmoleum draagt bij aan een gezond binnenklimaat. Dit komt omdat het materiaal 100% natuurlijk is en het bevat geen weekmakers. Daarnaast wordt de nieuwe collectie van deze vloeren CO2-neutraal geproduceerd waardoor deze vloeren goed zijn voor het milieu, niet bijdragen aan klimaatverandering en dus de aarde beschermt voor de komende generaties.

Forbo Marmoleum Marbled Forbo Marmoleum Marbled

De Marmoleum Marbled is erg duurzaam en meer dan CO2-neutraal. Elke geproduceerde vierkante meter Marmoleum Marbled levert een negatieve CO2-bijdrage op van -4 gram CO2-uitstoot. Dit is mogelijk doordat Forbo het gebruik van fossiele brandstoffen tijdens de productie omlaag bracht, alleen werkt met groene energie en verduurzaamde de relatie met haar toeleveranciers. Marmoleum is hiermee de enige CO2-neutrale vloerbedekking op de wereld, gemaakt van natuurlijke en snel herwinbare materialen.

Lees meer over onze andere vloeren >

Dé nieuwkomers uit de collectie

Eén van de nieuwkomers uit deze collectie is de Marmoleum Splash. Deze vloer heeft een dessin met een lichtgrijze basis waar een beetje kleur als oranje, geel, groen, rood, paars of blauw doorheen schemert. Doordat deze kleuren licht zijn toegevoegd, krijgt de vloer iets mysterieus en prikkelt deze de verbeelding. Bovendien kun je de Splash heel gemakkelijk mix & matchen met andere vloeren in dezelfde schemertint of bijvoorbeeld een stoel in die kleur.

Forbo Marmoleum Marbled Forbo Marmoleum Marbled

De andere nieuwkomer uit deze collectie, Marmoleum Terra, biedt door de kleurstelling zeer goede ‘vuilverhullende’ eigenschappen, want stof, krassen en zand zijn zo goed als onzichtbaar op deze vloer. Daarnaast geeft de vloer met haar fijne marmertekening een kalm en neutraal beeld. De vloer doet denken aan een rots, steen of aarde en is zeer geschikt voor kleinere ruimtes.

Forbo Marmoleum Marbled Forbo Marmoleum Marbled

Deze nieuwe gemarmerde dessins, maar ook de andere structuren als Real, Fresco en Vivace, passen goed in bijna iedere ruimte. Daarnaast is het zeer goed te combineren met andere natuurlijke materialen zoals hout, steen of textiel. Alle dertig nieuwe en moderne kleuren zijn afgeleid van de natuur. Met de Marmoleum Marbled breng je niet alleen de natuur naar binnen, maar sluit je ook perfect aan bij de interieurtrends van nu.

Benieuwd geworden naar deze nieuwe collectie van Forbo? In onze showroom kun je deze vloeren komen bewonderen & staan de vloerenspecialisten graag voor je klaar!

Bezoek onze winkel >

Forbo Marmoleum Marbled

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *