Woood

Het prachtige woonmerk Woood heeft stoere, moderne meubels waarbij functionaliteit een grote rol speelt. Met een breed scala aan producten maakt Woood het mogelijk om het hele huis in één klap in te richten. De producten van Woood worden vervaardigd door De Eekhoorn Dutch Furniture BV.

De collectie

Woood zorgt al meer dan 35 jaar voor een warm, stoere en gezellige sfeer in huis. Dit door middel van een brede productrange: van tafels, stoelen en bedden tot aan kledingkasten. Ieder product heeft zijn eigen kenmerkende stijl en is te combineren naar eigen wens. Woood staat bekend om zijn stoere, unieke uiterlijk en het gebruik van neutrale kleuren. De eenvoudige vormen en strakke lijnen creëren een moderne uitstraling in het interieur.

Shop Woood online!

Duurzame producten

Woood is voor duurzaam ondernemen en dat is terug te zien in hun producten. In de hoogwaardige items worden met name massief houten materialen gebruikt, zoals eiken en grenen met beide een FCS keurmerk. De producten worden seriematig en met zorg geproduceerd en bijna alle meubelen worden in pakketten geleverd, zo zijn ze thuis makkelijk in elkaar te zetten. Stoere betaalbare meubels van goede kwaliteit, die geweldig staan in ieder interieur!

Kleuren en materialen

Zoals de naam Woood doet vermoeden, bestaat de collectie met name uit hout. De producten zijn stevig en gaan ze zeer lang mee. Naast het vele gebruik van hout, komen ook andere kleuren en materialen aan pas. Dit seizoen zijn de producten uitgevoerd in zachte kleuren. Door de stoere meubels te combineren met rustige kleuren van accessoires en stoffen creëer je jouw eigen sfeer. Zo kun je dus kiezen voor de industriële of juist moderne stijl.

De kinderkamer

Voor de kinderkamer beschikt Woood over een uitgebreide collectie. Door diverse meubels en accessoires te mixen & matchen creëer je een absolute droomkamer.

Kom langs in onze winkel en ervaar de prachtige collectie van Woood zelf! Bekijk hier de openingstijden!

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer