Bodilson

Bodilson vindt dat je interieur een weerspiegeling is van wie je bent. De collectie van Bodilson bestaat uit een eigentijdse collectie moderne meubels, verlichting en woonaccessoires. Items die je interieur een industriële en stoere look geven, maar tegelijkertijd een warm gevoel van thuis creëren. De mooie collectie van Bodilson is sinds kort ook te koop bij Boer Staphorst!

De nieuwe collectie van Bodilson

De woonitems van het merk Bodilson zijn trendy, maar ook tijdloos. Binnen de collectie is er een groot contrast tussen de materialen van de verschillende producten. Er worden zowel natuurlijke materialen als niet-natuurlijke materialen gebruikt, zoals metaal en glas. Ook is er binnen de collectie een groot verschil tussen de producten op het gebied van stijlen. De items zijn strak, maar huiselijk en passen daarom binnen elk interieur.  Door deze materialen en stijlen te mixen, ontstaat er een knusse uitstraling. Bekijk hieronder de brochure van de nieuwe collectie en ervaar alle stijlen van Bodilson.

Bekijk de brochure van Bodilson

Kasten

Veel kasten van Bodilson lijken op elkaar op het gebied van materialen en vormen. De meeste kasten zijn gemaakt van metaal en hebben strakke vormen. Door items met strakke vormen, die gemaakt zijn van niet-natuurlijke materialen, te combineren met natuurlijke materialen en kleuren wordt de industriële en koele sfeer omgezet in een knusse en warme sfeer.

Shop Bodilson online!

Eetkamertafels en stoelen

In de nieuwe collectie zijn ook verschillende eetkamertafels te zien. Alle eetkamertafels zijn gemaakt van hout. Sommige van deze tafels hebben metalen poten en sommige hebben houten poten. Ook is binnen de collectie een grote variatie aan stoelen te zien op het gebied van uitvoeringen en kleuren. Zo zijn er barstoelen, stoelen met armleuningen en stoelen zonder armleuningen in verschillende kleuren. Ook heeft Bodilson eetkamerbanken toegevoegd aan de collectie. Deze eetkamerbank zorgt voor een mooie, luxe uitstraling en biedt daardoor veel zitplaatsen.

Banken

Binnen de collectie zijn banken, in veel verschillende stijlen en kleuren, te vinden. Zowel banken met een stoere leerlook als stoffen banken met een knusse uitstraling.

Kom dus eens langs in onze winkel om de gehele collectie van Bodilson te bewonderen want onze woonspecialisten helpen je graag!

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer