Stoves

Een familiebedrijf uit het noorden van Engeland met een rijke traditie, het keukenmerk Stoves. 100 jaar later worden de fornuizen van Stoves nog steeds met de hand geproduceerd. Ontdek wat het mooie merk Stoves te bieden heeft.

Een traditioneel merk

Stoves is een traditioneel merk waarbij ze oog hebben voor ieder detail en er met vakmanschap en liefde voor het vak wordt gewerkt. Op basis van alle ervaring ontwerpt Stoves fornuizen die een vleugje Britse charme hebben maar dan in een modern jasje. De fornuizen bevatten veel innovatieve technieken en functionaliteiten. En deze techniek staat ten dienste van design, omdat Stoves vindt dat de keuken het visitekaartje is van het goede leven. Hierbij maakt u samen tijd voor het genieten van een goede maaltijd. Een Stoves werkt bij aan het bereiken van het beste resultaat.

Wat maakt een Stoves bijzonder?

Met een Stoves ervaar je het gevoel van de gebruikte materialen. Tot in de kleinste details omschrijft “solide” het beste een fornuis van Stoves. Voel hoe stevig de knoppen zijn wanneer u daaraan draait. Of til een keer de pannendragers op. Geniet van de vele verschillende ovens. Wanneer u van koken houdt is een fornuis van Stoves onmisbaar. Het is absoluut een optelsom van stijlvolle vormgeving en techniek. Waarbij een oven thuishoort in uw keuken, de plek waar u familie en vrienden ontvangt en samen kookt/eet.

Verschillende soorten fornuizen

De fornuizen bevatten veel innovatieve technieken en functionaliteiten. U bepaalt makkelijk zelf het formaat, model en zelfs de kleur. Want naast het zwarte model kun je ook kiezen uit maar liefst meer dan 200 kleuren! Het Richmond fornuis past bijvoorbeeld perfect in een keuken in landelijke, industriële of stoere stijl. Wat u ook wilt koken, stoven, grillen of bakken, het kan met een Richmond welke verkrijgbaar is in gas- of inductie-uitvoering. Dit fornuis leent zich prima voor een eigentijds, maar ook een eigenwijs tintje. Voor dit fornuis zijn alle RAL-kleuren mogelijk.

De Sterling heeft juist een meer strakke en moderne uitstraling. Het fornuis is stoer, robuust en solide. Door de unieke strakke uitstraling past dit fornuis in elke moderne keuken. En nieuw in deze serie is de variant met glazen deuren. Dit is niet alleen voor oogstrelend design, maar ook handig. Heeft u een diner met een grote groep vrienden? Dat is geen probleem, want met vier ovens is er ruimte genoeg om de lekkerste gerechten te maken. Alle fornuizen van Stoves worden in een inductie-uitvoering gemaakt. Zo stelt u makkelijk de tijd per kookzone in.

Wilt u graag advies over Stoves fornuizen of vrijblijvend eens rondkijken in onze keukenshowroom? Kom dan eens langs in de winkel en ontvang uw advies.

Openingstijden van de keukenshowroom

filter en sorteer