Meubelen

Bij Boer Staphorst heb je een veelzijdige keuze uit trendvolle meubelen van bekende meubelmerken voor elk budget. Onze collecties vernieuwen continue volgens de laatste trends en ontwikkelingen in de woonbranche. Zo blijft het leuk om in onze winkel mooie woonitems te ontdekken. Onze medewerkers helpen je graag verder in onze showroom met een persoonlijk advies.

Altijd 5 jaar zitgarantie
Koop je bij ons een bank? Dan ontvang je altijd 5 jaar zitgarantie. Mocht zich dan onverhoopt een constructiefout voordoen, dan is het fijn om te weten dat een professionele servicemedewerker zo snel mogelijk het probleem oplost! Zo kun je  zorgeloos genieten van jouw nieuwe bank.

Onze meubelen:

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

 

Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden