Bureaus

Werken of studeren gaat het beste aan een goed bureau. In de juiste werkhouding houd je het ook nog eens een stuk langer vol. Bij Boer Staphorst hebben we een ruim aanbod aan bureaus om een fijne en comfortabele werk- of studeerplek te creëren. Vind het bureau dat het beste bij je past!

Verschillende soorten bureaus

Bureaus zijn er in verschillende soorten, maten en opstellingen. Ga in eerste instantie voor een bureau dat passend is bij jouw lengte. Studeren of werken gaat namelijk het makkelijkst als je fijn zit. Een in hoogte verstelbaar bureau is ideaal als het bureau voor jouw kind is en hij/zij nog in de groei zit. Maar wil je efficiënt met de ruimte omgaan, dan is een hoekbureau een mooie uitkomst. Of ga voor een bureau met extra laden voor een overzichtelijke en rustige plek.

Een bureau moet functioneel en comfortabel zijn, maar daarnaast is het ook fijn als deze een mooie uitstraling heeft. Komt het bureau in de woonkamer te staan, dan is het naast een fijne werkplek, ook nog een mooie eyecatcher.

Bureau Clif
Dit is een bureau van het merk Forte, een stoer bureau die thuis hoort in een stoere kamer. Het bureau is gemaakt van beton en de binnenkant heeft een oude vintage look. Daarnaast beschikt hij over 1 deur en 1 lade, wat ideaal is om je spullen en boeken in op te ruimen. Zo houd je jouw kamer overzichtelijk en netjes.

Bureau Clif - Forte

Bureau Arkina
Arkina is een mooi bureau van het merk Forte. Dit bureau bestaat uit modulaire blokken die voldoet aan de eisen van een kritische tiener. Zo kan hij/zij perfect in de slaapkamer studeren. Door de functionele ladekasten kan alles in het bureau worden opgeborgen. Eenvoud en symmetrie maken deze serie een perfecte toevoeging aan de slaap-/ of studeerkamer.

Arkina serie

Bureau Yoop
Het bureau Yoop is speciaal ontworpen voor een functionele en aangename tienerkamer. Maar de zorg voor de uitvoering van het bureau zorgt ervoor dat zowel een student als een volwassene veel plezier van het bureau heeft. Praktische handvatten in zilver gecombineerd met hout en elementen in antraciet. Deze serie creëert daardoor de perfecte ruimte voor leren en ontspanning.

Bureau Yoop

Bureau Calpe
Houd je liever van een modern bureau? Dan is bureau Calpe zeker iets voor jou. Het bureau heeft een prachtige structuur door de nerf van het hout. Een massief blad en optimale afmetingen zorgen voor een extra grote werkruimte. Daarnaast vervult het bureau ook perfect zijn functie als studieplek. Je kunt er genoeg in opbergen door de vier ruime lades uitgerust met een stil sluitsysteem, een kast en een open plank. Ideaal om aan te studeren.

Bureau Calpe

Maak jouw studieplek compleet

Jouw studeerplek is niet compleet met een goede en mooie bureaustoel. Denk bijvoorbeeld aan een hippe bureaustoel met een opvallend kleurtje of een kruk waarop je kunt bewegen. Want het zitcomfort verschilt per persoon. Kom dus gerust testen wat jij het prettigste vindt.

Ontdek onze bureaustoelen >

In onze showroom staan verschillende modellen bureaus voor je opgesteld. Kom proefzitten en ontdek welk soort het beste bij jouw past. Kom je er niet uit dan helpen onze medewerkers jouw graag verder. Hieronder vind je nog wat inspiratie voor bureaus uit onze collectie.

Bekijk onze openingstijden >

Tvilum bureau

Tvilum bureau

Tvilum bureau

Tvilum bureau

Tvilum bureau