Bureaus

Werken of studeren gaat het beste aan een goed bureau. In de juiste werkhouding houd je het een stuk langer vol. Bij Boer Staphorst hebben we een ruim aanbod bureaus om een fijne en comfortabele werk- of studeerplek te creëren. Vind het bureau dat het beste bij je past!

Verschillende soorten bureaus

Bureaus zijn er in verschillende soorten, maten en opstellingen. Ga in eerste instantie voor een bureau dat passend is bij jouw lengte. Studeren of werken gaat namelijk het makkelijkst als je fijn zit. Een in hoogte verstelbaar bureau is ideaal als het bureau voor jouw kind is en hij/zij nog in de groei zit. Maar wil je efficiënt met de ruimte omgaan dan is een hoekbureau een mooie uitkomst. Ga voor een bureau met extra laden voor een overzichtelijke en een rustige werkplek.

In onze showroom staan verschillende modellen bureaus voor je opgesteld. Kom proefzitten en ontdek welk soort het beste bij jouw past. Kom je er niet uit dan helpen onze medewerkers jouw graag verder.

Openingstijden showroom >

Stijlvolle bureaus

Een bureau moet functioneel en comfortabel zijn, maar daarnaast is het ook fijn als deze een mooie uitstraling heeft. Komt het bureau in de woonkamer te staan, dan is het naast een fijne werkplek, ook nog een mooie eyecatcher. Bij ons kun je terecht voor functionele maar ook stijlvolle bureaus van de merken Zuiver, vtwonen, Woood, BePureHome, Forte en de nieuwe Rauch serie.

Bekijk ook onze kantoorkasten >

serie-mailo-rauch-bureaus-boer-staphorst

Maak uw werkplek compleet

Maak uw werk- of studeerplek compleet met een goede, maar ook mooie bureaustoel. Denk eens aan een hippe bureaustoel met een opvallend printje of een kruk waarop u lekker kunt bewegen, want ook het zitcomfort verschilt weer per persoon. Ook deze kunt u gerust komen uittesten in onze showroom!

Als u tot in de late uren doorwerkt of studeert is een goed bureaulampje onmisbaar. Onvoldoende licht kan ervoor zorgen dat u vreemde houdingen gaat aannemen, en dan houdt u het studeren of werken niet lang vol.

DSC04732-klein

Kom proefzitten achter de verschillende soorten bureaus in onze showroom en ontdek welk soort het beste bij u past. Onze specialisten geven u graag advies!